![]() |
Koji Wah Wah?
Pozdrav, lozim se odavno da kupim wah, ali se ne mogu pohvaliti da sam probao mnogo toga, pa vas molim za savet koji vah kupiti, za koliko para i gde? Ne trazim da kupim sto jeftiniju pedalu vec sto kvalitetniju, ako je moguce novu.Hvala!
|
Re: Koji Wah Wah?
Nema tu nekog velikog izbora. Dunlop Cry Baby, to je standard !
|
Eh sad...
I ja preferiram zvuk dunlop-a ali ima i Morley wah koji je jako dobar, VOX da ne spominjem... |
Meni Dunlop radi super, a ko je dobar sa lemilicom moguc je daljni impruvment...
http://www.diyguitarist.com/DIYStompboxes/WahMod.htm |
Dosta dugo sam koristio Vox Wah, pa jedno vrijeme neki Ibanezov, isprobao sam i Morleya i jos neke ali zavrsio sam na Dunlopu jer mi najbolje odgovara. Mislim, najbolje je da ukoliko imas priliku isprobas sta ti najbolje lezi. Svaki Wah ima svoj zvuk i daje drugaciji osjecaj pri sviranju.
|
fulltone,doduse 300 eura.Za standard crybaby,100 eura i uzivancija.
|
Taman sam hteo da pitam koji Dunlop, ima ih vise, a usput sam procitao na jednom forumu, da je JH-1 Jimi Hendrix model, kao daje ''najbolji'' ton i da ima nesto duzi hod od ostalih Dunlopa. Znam da je ovo pitanje waha dosta subjektivno i da se svakome svidja neki drugi zvuk, ali jbg pitam da znam sta da probam i ako neko zna gde su najbolje cene neka javi na private message.Pozdrav!
|
Quote:
imao oba... |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:20 PM. |