![]() |
Mali oglasi
Ave moderatori,
mislim da su vam sve odluke u vezi malih oglasa ok,sem one o mogucnosti oglasavanja samo za one preko 100 postova. Od kako je ta odluka na snazi,mali oglasi su prakticno zamrli... Mislim,ako je to bio i cilj,onda ok,ali ako nije,razmislite o boljem resenju. Iskreno mislim da slabi mali oglasi nece uciniti jacim druge sekcije foruma,i da resenje treba traziti na drugi nacin,a ne zaobilaznim resenjima. Pozdrav,Vly. |
Re: Mali oglasi
Quote:
Ja ne mislim da su odluke OK. Meni je oglas na 5-oj 6-oj strani, editovao sam ga (korigovao cenu) ali oglas ostaje na istom mestu. Pa meni saamom je smor da chmaram:banghead: po oglasima od pre mesec ili vise dana trazeci malo lepsu cenu necega... Nije dobro :( Poz-Drav |
ljudi, u najboljoj nameri, glupo je da po 50ti put pocinjemo istu pricu. Ima je na jos minimum 2 mesta na forumu. Stav moderatora je za sada ovakav, i kad se bude naslo zgodnije resenje (ko sto vly rece "drugo resenje") bice ovakav i nalepse vas molim da ne sirimo vise pricu o tome kad postoji toliko postova sa pitanjima i odgovorima vezanim za audio.
Sada necu zakljucavati ovu temu, ali ukoliko se ponovo pretvori u bespotrebno nervozno baljezganje kao sto je vec bilo na nekoliko mesta, definitino hocu. |
Quote:
jos uvek nismo usaglasili da li ce to biti mesec ili krace, jer ce svi stariji biti brisani. |
da li mogu da predlozim radi lepse preglednosti da se mali oglasi podele u kategorije , sintovi , miksete , gitare , bubnjevi , live pa ... i sl.
Poz! |
dobra ideja :)
|
A zašto ne koristiti skriptu, tj plugin za vB baš za oglase? Kao na http://www.glazbeni-forum.com ?
To bi po meni bilo najbolje rješenje. |
najbolja podela oglasa bila bi "Kupujem" "Prodajem" !
|
na Sound On Sound web sajtu, oglasi se brisu posle 4 nedelje....
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:54 AM. |