![]() |
STUDIO XXX rasprodaja !!
Evo i legendarni Francuski studio XXX ode na dobos !!!:shock: :shock: :shock:
dobra stvar u svemu tome je sto ima GOMILA sprava koje su na prodaju i obicnim smrtnicima je dozvoljeno da kupuju..ponude (realne, ja mislim) slati na e-mail..evo link sa spiskom!! http://www.peterduncan.com/jcms/inde...d=15&Itemid=28 happy shopping!! vec mi ide voda na usta...(a nemam ni banke!!) |
Re: STUDIO XXX rasprodaja !!
E to je bio studio...totalna steta:(
|
jesus christ.. koji popis, pa sta su imali... 7 mixroom-ova ?
sad bi bilo super imat jedno 10kEura pa napravit deal za par stvari.. s velikim popustom.. ljudi koji zatvaraju studio obicno pristanu na take varijante.. nije da nemam bas ni banke, ali kupujem stan = gotovo s trosenjem na opremu. inace rado bi uzeo EMT240 Golden Foil, to sam stvarno dugo trazio.. a onda 33609, i U87a... (sanjam).. ok.. nek ide sve u .. poslao sam im mail za EMT. :rolleyes: jaoo daBear, sta ti bi da ovo postas.. :(:(:D |
5 Attachment(s)
A bio je NAJLEPSI STUDIO....
|
ovakve stvari deluju vrlo deprimirajuće na mene
|
tehnicki savrseno, ali izgled...mnogo sareno bre!
"sve mi boje lepo stoje!" |
Ode muzika u ku**c...
Veliki studiji pocinu da lice na posledne samuraje :( Mozda je muzika danas moguca i bez njih, sutra jos vise... ali.. lepi su... i strasno je losa vest kad vidis da ovako nesto iz nekih razloga nije moglo da opstane :( Pa i kod nas se, kako mogu da primetim veliki studiji (za nase pojmove) izdrzavaju iz nekih drugih izvora novca. Cesto vezanih za muziku, ali ne bas i za sam studio. Muzika je toliko pojeftinela da, na zalost, nista vise nema logike... |
kakav je to studio koji nema vipre..? :? :) kapiram da su ns10ke vec rasprodali.. :?
|
Quote:
Pozdrav. |
All times are GMT +1. The time now is 06:09 AM. |