![]() |
Pomoc UAD 1
Ne nadjoh pomocu srcha pa da pitam ovako.Dali uad-i iz razlicitih grupa sljakaju na istoj masini?nema se vise naloga a rado bih uzeo jos jednog pa ako treba dokupio za njega par plugova.
|
Re: Pomoc UAD 1
o da
dele plugove koji su registrovani za sve karte, a one koji nisu ne dele, tojest, ne mozes popaliti vecu cifru nego sto bi ti samo ta jedna karta dala. |
Hvala ti.Za drugu kartu bih dokupio neki plug koji nemam.Ne znam samo kako ce to u Uadovom control panelu da izgleda i dali cu imati odvojene merace opterecenosti uadovog cpu-a?
|
pa neces, mislim da neces. Dokupi pa probaj, znam samo da radi i da dele opterecenje zajednickih plugova. Mislim da cu za vikend probati to.
|
Quote:
|
Quote:
|
I to moze?jbg ja nemam pci expres.Kada bi moglo ovo sa razlicitim grupama zavrsio bih sa DSP....he,he...za neko vreme.
|
Quote:
Niko nije rekao da pri prelasku na PCI Express trebamo PCI UAD-a da zviznemo cekicem :), vec na njemu radi sve sto je radilo do trenutka odjave, a kada je odjavljen, za njega se ne mogu kupovati novi plugovi. Sad, ne znam da li odjavljeni PCI i PCI Express mogu da rade u istom compu??? Ako razliciti nalozi mogu, bilo bi logicno da moze i ovo. |
Quote:
|
Konacno smo gurnuli dva UAD-a iz razlicitih grupa u istu masinu da vidimo sta se dogadja.Nije bilo dima ni eksplozije:D vec je sve radilo kako treba.UAD-ov kontrol panel je prepoznao obe karte,obavestio nas sta je od plug-inova autorizovano za obe karte a sta samo za jednu i u radu smo imali duplo vise procesorske snage koristeci efekte koji su autorizovani za obe karte.Znaci provereno sve radi kako treba pa ko hoce moze da kombinuje efekte i karte kako mu je volja.Pozdrav
|
All times are GMT +1. The time now is 09:36 PM. |