![]() |
Preporuka monitora do 3000 kn?
Da li itko ima iskustva sa Studiophile BX-8a ili Studiophile BX-5a.Neznam da li je potreban jači model za malu sobu jer ne mislim bas baseve nabijat zbog susjeda :) .Neman iskustva ovo su mi prvi monitori koje uzimam pa nisam bas upoznat.Radim techno,house,elektro i koji bi mi najvi?e odgovarali za to.Do 3000 kn
|
Re: Preporuka monitora do 3000 kn?
Koliko to izadje u Evrima otprilike?
|
410 eura
|
Sto se tice malih monitora, a za ove pare, ja sam probao (doduse jako kratko) Fostex. Nemogu tacno da se setim modela, ali sto je interesantno, aktivne su. Znaci ukljucis i radis. Ja bi sebi to pazario za te pare.
|
Volija bi kupit u provoxu.Cini mi se da imaju najpristupacnije cijene. Kolko sam ja skuzija odredeni monitori su bolji za odredenu vrstu muzike,sta se tice ovim jeftinih. Bed mi je da uzmem neke pa da to nije to
|
Quote:
|
Hoces moje BlueSky Media Desk 2.1? Meni su bili prvi monitori, kupljeni u Artistu, super stvar za kucni ambijent....Samo bi morao skupiti jos koju paricu:D... mandic.88@hotmail.com
|
E i super su ti za elektro... To ti isto pise i u Artistovim recenzijama... Javi se, mozemo se dogovoriti:wink:....
|
Necu polovne a i dva jedan mi se nesviđa.nije da mislim lo?e nego traume iz pro?losti:). Moram vidit kod ovog jednog frenda on zna di nabaviti jeftino
|
ja ti imam Studiophile BX-5a i stvarno su predobri, vrijede svakog penija
i super su ti za house, electro, trance i tu vrstu zike |
All times are GMT +1. The time now is 07:11 AM. |