![]() |
Bruce Swedien My Space
e kad je i legendarni Bruce resio da ponudi smrtnicima svoje usluge - mixing, editing, pitch correction itd, onda znamo koliko je sati!!
:shock: :shock: :shock: http://www.myspace.com/bruceswedien |
Re: Bruce Swedien My Space
Izgleda da je 5 do 12.
|
Quote:
Izgleda |
Pre bih rekao 12 i 5 ...
|
Pre bih rekao da je 7 : 25
We would like to announce that Bruce and his team will be opening up a wide range of services to the public such as mixing, editing, pitch correction, producing, etc... Sto znaci da je ostavio samo svoje ime , i da uzima procenat , a radice mrmoti iz time ..... nema Vracu revolucije , sve je isto kao sto je i bilo ..... Pozdrav |
Quote:
ko je pricao o revoluciji ??? Verovatno ponestalo para, jer su budzeti za ozbiljna snimanja postali mnogo mali, pa da se pokrpi malo... Cim se ljudi okrecu Internetu i MySpace-u da traze posao...znaci da je utanjilo! Jel znate za onaj web (ne mogu da se setim imena...) gde mozes da trazis da ti na ploci sviraju poznati session sviraci (preko interneta)..ima i video link, ako treba, ili ti samo posalju gotove fajlove odsvirane... |
Quote:
Sumnjam , samo izvor novih para , gde on zapravo nece raditi nista , samo uzimati procenat na ime ...... zasto da ne , ako vec moze ...... Pozdrav |
Skoro sam citao intervji sa Mike Glossop-om (poznati stari UK producent)...napravio je studio kuci da bi mogao da radi projekte koji su self-financed (band sam placa snimanje), jer i sam kaze da su budzeti nestali i da se jako malo trosi na studije...
http://mag1.olivesoftware.com/Active...dowHeight=1000 strane 22-23 cinjenica da se te velike face pre 4-5 godina ne bi uopste spustale na taj nivo!! |
Rasturaju ih klinci koji kuci rade sa presetima:D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:29 AM. |