![]() |
Boss GT-10
|
Re: Boss GT-10
Iz iskustva sa GT-3 ne bi nikome preporucio tu seriju procesora. Bolje je kupovati pedale one by one.. Malo je skuplje ali se isplati.
|
Verovatno nisi ljubitelj procesora,nisam imao prilike da cujem GT-3,ali sam zato svirao 3-4 godine boss me-10(to se vodilo kao multiefekat),i sasvim je solidno radio,a skoro sam cuo i GT-8 meni deluje kao dobar procesor,medjutim ako ih ne volis to je onda drugi problem.:)
|
Priznajem...dobra tambura + pedale + lampasko pojacalo = dobar zvuk. Ali, kada je rec o prakticnosti, koja je vrlo potrebna (nama tezgarosima), procesor dobija bitku. Ponosan sam vlasnik procesora Boss GT-8. U muzici sam 17 godina, dugo sam koristio Digitech procesore, i bio ubedjen da su Boss-ovi procesori skupe zujalice. Sve moje zablude je razbio jedan Boss GT-8. Ne mislim da ga menjam skoro, a kada budem to ucinio, prednost pri kupovini nove sprave, dacu istoj firmi. GT-10 lepo zvuci, koliko je suditi snimcima sa Youtube-a. Mada je i u ovom slucaju COSM tehnologija u pitanju, kao i kod ranijih modela. Veliki displej, koji podseca na displej sa Korg-ovog Triton-a smatram znacajnim poboljsanjem u odnosu na prethodnika, dodatna CTL pedala otvara nove mogucnosti, ali i komplikuje svirku. USB konekcija, to je ono sto je stvarno nedostajalo.
|
Gt-8 sam imao prilike da cujem letos na Adi,ima sjajane boje ,posebno distorzije,i odusevljen sam sa dinamickim prebacivanjem sa klina na dist(sve sto treba da uradis je da jace odviras tonove), i naravno da nema potrebe da menjas spravu,stvarno nemam pojma sta bi trebalo da izmisle novo,a posebno sto si ga provalio,ja sam ponosni vlasnik od pre par dana tonelab-a LE,isto jako dobro radi tek sam poceo da ga provaljujem,Digitechove nisam imao prilike ni da cujem ni da sviram,ali po pricama bih rekao da dobro sljakaju.
|
Pozdrav svima !
Pitanje je upuceno onima koji imaju ovaj processor.. Dali ste snimali sta na kompjuter ? Kako zvuci ? Ima li suma ? Jeli ide 24 bita i 48.100 khz ? Kako sluzi ta konekcija izmedju processora i kompjutera preko usb kabla ? Jeli se isplati snimati preko njega.. i slicno... Pozz <!-- / message --> |
All times are GMT +1. The time now is 11:19 PM. |