![]() |
hocu jos dva kanala...
dakle imam EMU 0404usb... i hocu jos dva kanala preko S/PDIFa... tako da mogu snimat 4 kanala istovremeno...
sta moram kupiti? |
Re: hocu jos dva kanala...
Dvokanalni preamp sa A/D konvertorom, tj. digitalnim S/PDIF izlazom.
Recimo ART Digital MPA ili KORG TP-2 ili Joemeek TwinQ... Ima toga... ovo mi brzinski pade na pamet... |
Quote:
|
A ako bi ja hteo jos dva kanala na Konnekt 8 isto?
|
Quote:
btw. jesi napravio najnoviji update drivera? Ja osjetim drastično poboljšanje. Driveri su beta, sa foruma. |
Ej Tomo nisam!
Sa kog foruma? Tamo na TC-ju?....ili? Aj baci link(u slucaju da ne nadjem)? Mada i ovako ne redi lose E da nisam onda bio reko....kupio sam intex FW PCI sa NEC chipom i radi super A sto se drajvera tice ovaj koji sad imam radi OK ali nece da dize TC kontrol panel iz cubasea, nego moram da spustim prozor pa da ga palim sa desktopa! |
Nadam se da nije previše OT-a ali:
Sa TC-foruma, pronaći ćeš odmah tamo, ne brini. Ako ti radi ok bolje ne diraj, nekima radi i lošije. Ja sam sada na TI firewire-u i radi zbilja savršeno. Ne mogu se požaliti. (fala ruDAW-u). |
jes malo OT al nece nam zameriti...
reci mi nesto o tom TI FW... Uzgred je si li ti sebi dogradio jos dva kanala....ako jesi koju si spravu uzo? pozz |
Quote:
Mislim da se ovaj Korg može dobiti za relativno malo novca, a radi više nego OK! (čak imaš i opto kompresor u njemu koji je sasvim upotrebljiv) |
All times are GMT +1. The time now is 09:04 AM. |