![]() |
kasni midi preko usb-a.....
Cudno...... sviram Motif, koristim Nuendo 3.2 kao seq.... iskljucim local on kontrolu, dok sviram i snimam farbe sa motifa, sve ok, ali kad pustim to sto sam snimio, midi part kasni, puno vise od latencije zvucne (kasni negde oko 45ms)..... ima li objasnjenja i resenja
Preko MIDIja radi sve ok, ali moram da koristim USB :( |
Re: kasni midi preko usb-a.....
Cek, nisam bas najbolje shvatio, kasni midi snimak ili kasni reprodukcija sa motif-a kada koristis usb midi izlaz?
|
Quote:
|
Dakle pomereno u aranzmanu? Resenje je da ukljucis ili iskljucis windows timestamp u nuendu. To se nalazi u podesavanjima hardverskih midi ulaza.
|
Hvala, ali nece ni tako..... sad probah, kad chekiram, stvori se neka beskonacna petlja u MIDIju i haos:banghead:
|
Ajoj... ne znam onda ima li nekog drugog leka. Pogledacu danas, pa javljam ako sta nadjem.
|
Pitaj Svilokosa, on je meni resio taj problem kao kod tebe, iz nekog foldera u Nuendu se nesto premesti u glavni folder, samo sam zaboravio sta tacno.
|
meni zvina tako rjesija taj problem.
|
Probaj ovo ,procitaj pod "Advice for a proper MIDI port setup" ali to je dosta staro i u verziji 3.2 Nuenda je automatizovano ,ali ko zna mozda prodje.
http://knowledgebase.steinberg.net/95_1.html |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:51 AM. |