![]() |
Najbolja varijanta za kupovinu UAD?
Imate li kakav predlog?
Mislio sam uzeti Flexi pak. Koliko je to dobra varijnta? Ima li li zainteresovanih za kupovinu 4 flexi paka pa da podelimo plugins? |
Re: Najbolja varijanta za kupovinu UAD?
ultra pak pa podelis
ili jedan flexi i 3 projekta, pa kupis SAMO ono sto ces ZAPRAVO koristiti |
Quote:
|
Quote:
Ako ima zainteresovanih, moglo bi izaci bas povoljno. Slusao sam kako radi UAD naspram npr. URS, razlika je vrlo cujna u korist UAD. Narocito se cuje razlika u visokim. Pultec pro radi bas upotrebljivo, a i sve ostalo je vise nego ok. za te pare. Sta vas dvojca najvise koristite? |
neshto nacuh, ali mozda gresim..... ima li kakva varijanta za 2x4 kartice po useru?
|
Quote:
|
ma nema nista od toga proverio sam ..
@Dexxy imas na nalogu group1 i group2 ... jer je jedna od kartica na nalogu naknadno prebacena a nije direktno registrovana kao nova .. zato i stoji posebna grupa .. na njoj imas registrovan samo jedan plug la2a :) ustvari .. to nema veze sa ovim sto off kaze |
najvise koristim 1176, la2a i Pulteca, al obicnu verziju. Uglavnom samo hi-boost :D
Ponekad koristim i reflection module i plate 140. Cambridge koristim sad u postprodukciji zvuka za tv seriju (jer hebeno dobro sece visoke!) |
Ja se ponadao da imamo jos 4 kom...:wink:...zvace te Ivan da uzmemo La3A i Precision Maximizer.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:31 AM. |