![]() |
CB4 - Ol Skul Shit (Dve stvari sa diska-moji poceci u miksovanju i snimanju)
Evo dve stvari sa mojih pocetaka o kojima sam pricao iz 2003. godine, radjene na behringer XM1800 mikrofonu (inace tada najjeftiniji behringer mikrofon od 20 E), SB Live 5.1 i Jazz Speakers 4.1 plasticnim desktop zvucnicima...
Inace stvari su sa diska CB4 - Ol' Skul Shit EP u izdanju Ammonitte Records-a Prva je stvar Ultra Boban (ali ne stvar na koju vi mislite, mada je i ta ol skul verzija na disku, ovo je rimejk), druga je Uzmi Jedan Dim...Jedva nadjoh negde MP3-ojke posto sam original izgubio http://www.speedyshare.com/271699857.html EDIT: Tacno zima 2003/2004, zavrsili smo ga tacno za moj 18 rodjendan u februaru 2004:) |
Re: CB4 - Ol Skul Shit (Dve stvari sa diska-moji poceci u miksovanju i snimanju)
Hahahaaaa......kakav text....sta kaze leba ti ovaj Ciga na kraju...sta je prodavao pa su mu razbili tezgu...ne cujem jasno.
..........dobar si...imas ukus za harme. |
Re: CB4 - Ol Skul Shit (Dve stvari sa diska-moji poceci u miksovanju i snimanju)
i eto ga sasha.. a sad smo te ogovarali.. aj skidam ovo da ti bacibim slovo jane..
|
Quote:
"Sto sam prodavao one gusare kako li gi zovu":D |
Inace sam kao preamp koristio neki cassete deck sa pocetka 80-ih ili krajem 70-ih(jer sam primetio da mi je zvuk preko njega ima manje visokih i da nema suma), pa sve to na line in u SB 5.1, jer se secam da kad sam bio kacio majk direktno na karticu, bilo je sibilanata i ludilo i suma kolko hoces...
Joj kad se setim:D Sad mi nije jasno kako sam to mogo da podesim, sam Bog zna kroz sta sam sve propustao vokal...A inace sam miksovao u Acid 4:D |
brate opustji se.. mensi se u prcim snimcima chuje fon kako mizlvoni i jebeni automobili.. nisam zatvarao prozor jer beshe vruce.. to je bilo 1999/2000te.. i snimiano u ejayu.. hahh.. kad se samo setim.. strashnilo
|
Quote:
|
hahahah.. to je onaj shto je izdat? kul je ptrodakshn tu.. ne neshto zajebana al moze prodje.. hahah.. nisamznao da seu takvi uslovi bili..
|
Quote:
|
Quote:
Preko koga se znamo? |
All times are GMT +1. The time now is 11:42 PM. |