![]() |
Oglasi (opet ja)
Prosli put sam se bunio kad je administracija uvela katanac na replay u oglasima, ovaj put necu, ali.....
Vidim da modovi i admini mogu (logicno) da komuniciraju o trgovini sa prodavcima u forumu oglasi..... bilo bi fer da to ne cine .... ili svi, ili niko |
Re: Oglasi (opet ja)
navedi ko je u pitanju..
|
Quote:
|
zasluzili su po packu :D
|
Quote:
|
Nece se ponoviti evo obecavam.
|
evo ja sam obrisao svoj post u oglasima. Sve je ok.
|
... a ja opet ne razumem zasto ste opet to uradili kad je i prosli put bio zakljucak da je bolje kada moze da se postuje (koliko se secam)... e sad, naravno nije to neko krucijalno pitanje, ali nekako mi je logicno da moze da se postuje jer onda ljudi koji znaju dosta o spravama koje se prodaju mogu da ukazu na nedostatke/vrline te sprave, na nerealnu/odlicnu cenu... tako da mogu da pomognu ljudima da se ne zeznu ili da ne kupe spravu koja im ne odgovara i sl. Sa druge strane pomaze se i prodavcima jer se cesce postuje pa je oglas i cesce vidljiv.
E sad, ima i druga strana a to je spamovanje, ali mislim da steta od toga ni priblizno ne prelazi dobit od postovanja (i za prodavca i za eventualne kupce), a prodavac uvek moze pm-om obavestiti moderatora da obrise spam postove. Eto, to je samo moje misljenje, nhf :wink: :) |
Quote:
Oglasi su postali sve, samo ne oglasi. Postali su svadjaonica, mesto za sabotaze itd.... itd... poceli su da lice pre na buvljak na dalekom istoku, nego li na oglase. Zato vise tamo nema postovanja i nece ga vise ni biti. Pokusali smo, nije islo... opet smo pokusali, opet nije islo... |
:D :banghead: pa zar UDBA tako nesto da kaze za Socijalizam:banghead: :D ... na Nago ostrvo sa njim :azdaja: :locked: (:da: :D :D )
|
All times are GMT +1. The time now is 02:50 PM. |