![]() |
Stara Rumski Elita 2003.
Dragi foruma?i,
sinoć smo, jedan od na?ih uva?enih moderatora i ja, donijeli odluku o promjeni User Title od članova koji su sa nama od samog početka; bez kojih ovih forum ne bi bio ?to jest i koji su na mnoge načine gradili njegovu atmosferu, strukturu i dio su rumski obitelji i jedno od prve djece (koja nisu pobjegla od kuće ni do dana dana?njeg :da: )....ili roditelja.... gotovo da je isto..:wink: http://rodaplus.net/forum/images/smiles/cheerleader.gifStara Rumski Elita 2003!http://rodaplus.net/forum/images/smiles/cheerleader.gif Hvala vam! p.s. S obzirom da ne postoji "automatizacija" za promjenu user title-a, moguće je da sam nekoga nehotice preskočila, stoga molim da me u tom slučaju o tome obavijestite kako bi to bilo ispravljeno. |
Re: Stara Rumski Elita 2003.
Cestitam svima koji su dobili ovo zvanje!
Priznajem da me "titula" asocira malo na ono cuveno "Partizanska Spomenica 1941" :) , ali... eto... morali smo nekako da stavimo do znanja da cenimo i postujemo nase stare prijatelje i saradnike iz vremena kada nas je bilo jako malo... i kada je Rumski bio jedan pionirski pokusaj nekolicine zaljubljenika. Uskoro ce se navrsiti tacno pet godina od osnivanja foruma (tzv. petarda :D ), a meni se chini kao da je prosla jedna, a ne gotovo 5 godina.. Za one koje to interesuje, forum postoji od XX-I-MMIII-ce. |
A ko je uopce u tom drustvancu?
|
Quote:
|
e bem mu, omasih spomenicu, ja sam iz januara 04
|
Heh ja pratim jako dugo, ali nisam se dugo registrirao, a nisam ni pro, tako da se ne uklapam, ali drago mi jr zbog onih koji će upasti tamo :D
|
Vi baš činite sve da se čovjek osjeća starim! :grin:
Pozdrav od nosioca spomenice! (još kad bi postojala neka boračka penzija) :D |
Hmm, nadji DVA svedoka i podnesi prijavu na salteru....A onda odvedi ta Dva svedoka naburek dok cekaju u opstini da overe formular....I onda dodjes prekosutra i dobices odobrenje da mozes da udjes u proceduru... ;)
|
moze! :D
|
Bas nije u redu ... mene ste zaboravili :(
Malo postova,ali legitiman clan od 03... :) |
All times are GMT +1. The time now is 01:52 AM. |