![]() |
Lejla Hot - Da tvom srcu toplo je
Krenuli da radimo jednu pesmu, a zavrsili sa dve... :)
Iskrsao neki novogodisnji program, pa sam u sred snimanja rekao Lejli "'Ajde, napisi neku pesmu za taj novogodisnji program caskom". Tako i bi. Desilo se ovo: http://rapidshare.com/files/71229184...toplo_je_2.mp3 Lejla pisala, pevala, svirala "na keca". Ja sam narucivao picu, jeo cokolade, nervirao je i stisnuo "rec" . Posle sam stavio V compresor, i neki impuls. I takooo... :) |
Re: Lejla Hot - Da tvom srcu toplo je
Sta reci, fenomenalno... posebno sto je jedna fiiina balada. Bez bespotrebnih instrumenata koji bi samo kvarili ukupni utisak...
Meni se svidja. Miks fenomenalan... :) obzirom na kolicinu instrumenata :) Mi lajki! |
Fina pesma ....... i ona lepo peva .... a boga mi i ovaj " aranzmancic " na klaviru je ok , s' obzirom da je smisljen u momentu :)
Pozdrav |
super
|
Ekstra je meni ovo!!!Bas!!!
|
Oggy,mogu ti reci da sam odusevljen...ne znam ni sam zasto,ali imao sam neku iskrivljenu sliku o njoj...stvarno mi se dopalo i ono sa festivala...ne znam sta da ti kazem...ako je ovo sve njeno i na jedan,kao sto kazes (ukljucujuci i klavir,vidi se skola:) ) JA SKIDAM KAPU DEVOJCI!!!SVAKA CAST!8-)
|
Btw.Lep klavir...jel ovo NI?
|
Hvala vam svima na komentarima :)
Ko zna, mozda bi sve bilo jos i bolje da je ne nerviram svakodnevno vec duze vreme... :D Da, ovo je sve njena zasluga. Moja je bila samo ta sto sam je gurnuo da to uradi (na malo sulud nacin, ali ipak, to sam ja... :) ), obzirom da jos uvek ne veruje dovoljno u sebe. Mislim da je ovo tek pocetak i da ce tek da pruzi ono najbolje. "Aranzman" na klaviru joj nije bio bas neki problem, obzirom da ce na istom uskoro diplomirati i to sa 21 godinom. Usput, klavir je Grand 1, prvi koji smo ukljucili "onako", pa je na kraju i ostao jer je lepo zvucao. Lepo radimo, na pola smo ploce, koja ce da bude, po mom misljenju jako lepa, a ova pesmica je iznenadila i nas, prilicno je nepretenciozna, pa sam pozeleo da delic te atmosfere podelim i sa vama (cokoladice i rafaelo ne delim ni sa kim... osim sa Lejlom :D ). Hvala vam jos jednom svima na komentarima :) |
poslusao sam juce i skroz mi je ok , kao sto znas uopste ne pratim niti slusam ovakav fazon muzike , samo nastavite tako !
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:54 PM. |