![]() |
Dobro vece svima
Prvo da se predstavim...Ja sam Stefan iz Kragujevca..Kao i svima vama ovde najveca ljubav mi je muzika..Evo par mojih radova, cisto da imate predstavu kakvom vrstom muzike se bavim...Drago mi je sto sam od danas clan RUMSKI tima..Pozdrav za sve
www.myspace.com/stefanradjenkg |
Re: Dobro vece svima
Zdravo druze:D...E, od kad sam te nagovarao na ovo..Tek ces sad videti koliko si propustao :P..Welcome:D
|
Pozdrav, dobrodosao i svidja mi se tvoja muzika...
|
odlicno...za ovih godinu i kusur koliko sam na forumu, prvi put nesto ovako. mislim ...nije niki trip, izivljavanje, ili ono "ja radim za moju dusu i te fore"..nego normalna pop muzika koja zvuci kao da ne dolazi iz nasih krajeva.
Ima tu jos da se poradi (pevanje, jezik, zvukovi , produkcija itd) ali pesme su sve propisno napisane, strukturirane itd...sa ovakvim snimcima se dobijaju dilovi. (jer se vidi potencijal, mislim) i produkcija nije toliko vazna u ovoj fazi! super, samo napred... Pozdrav PS imas PM od mene... |
Posle kazete kako nema dobre muzike i kako nema autora,ovakve muzike
ima i bice, samo sto je to duga prica. Stefane, odlicne stvari,vidi se da uzivas u tome sto radis i to se cuje. |
Hvala puno svima,jako mi je drago sto vam se dopada to sto radim
Veliki pozz iz Kragujevca! |
sve razmishljam, jbt, pa odakle mi je poznato to stefanradjen.. uhhh.. i otvorim space i provalim da imamo zajednichku prijateljicu.. :) pozdrav!
p.s. ne mogu da chujem muziku, nemam zvuchnu na ovom kompu a i spejs igrach mi ne radi.. :? |
Pridružujem se pohvalama ! Super je mjuza! Samo naprijed!
|
dobro pjevas i pjesme imaju svoj smek :) samo napred!
|
fino , fino
isto shto DaBear reche... |
All times are GMT +1. The time now is 09:58 PM. |