![]() |
DIS PATCH - Ableton Live konkurs
Evo da se pohvalim da smo Shpira i moja malenkost odneli prvu nagradu na pomenutom konkursu i osvojili prelepi Ableton Live 7 full box verziju sa svim chudesima koja se dobijaju.:hyper: :p :p :) :D :cool: :cool: Stvar cete uskoro imati za poslusat, cekam Shpiru da je okaci.
Ekipa iz Abletona kaze da su odusevljeni svim radovima i da su u drugim zemljama dobijali nebuloze od pesama, te smo jos jednom potvrdili da smo muzikalan narod:) :rotfl: . |
Re: DIS PATCH - Ableton Live konkurs
Quote:
tema je bila napraviti pesmu samo od vokala. ustvari se radi o remixu pesme Silly grind-devine music koju ste imali prilike da cujete ovde ranije.(ima je u starim threadovima) -beatbox je od nekih tudjih semplova, -pevanje je snimano sa 3 razlicita mikrofona, megafonom, kroz distorzije, u jednom momentu i kroz pojacalo sa wah wahom. -bas(vokal naravno) je sniman kroz oktaver, a solaza na basu kroz oktaver i wah wah. posle je sve to silicon slozio i dodao previse delaya..hehehe, ali sve je ispalo dobro evo pesme: http://mihajlo.powweb.com//files/Flying away.mp3 |
Jesje. Posle sam ja to sve "uvukao" u LIVE, odradio automatizaciju dileja, malo dzidzi midzi i to je to.
|
Cestitam momci - svaka cast!:)
|
Svaka cast ljudi! :bounce2::pepsi:
pozdrav bogi |
Cestitam, od sveg srca!!!
Jes da ja ovu muziku ne slusam ali mi je drago zbog vas!!! |
Svaka čast momci, bio sam na licu mesta i mogu reći da je prvo mesto zaslu?eno! :)
Evo i pesme koja je osvojila 4 mesto: http://www.box.net/shared/ed456kxcfm U?ivajte. |
cestitke !
u zdravlju ga akali :D |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:40 AM. |