![]() |
ATC-X time!!!
Evo ga!
Nabavih ATC-X quad filter. Potegnuo u Srbiju po njega, clan foruma Goasia ga je prodavao. Ostvario mi se dugogodisnji san. Odnosno, ovo je jedan od dva moja "dream" sinta. Studio Electronics :mase: |
Quote:
Gdje je? Ne vidim ga. Ne čujem ga..... :hyper::hyper::hyper::hyper::hyper::hyper::hyper: Spoji to brže na kabel i odmah demo!! ŽIVJELE ANALOGIJE !!!!!!!!!!! |
Re: ATC-X time!!!
Quote:
|
Nisam jos nista slikao ni snimao...
Jednostavno sam morao najprije podijeliti radosnu vijest. Bude uskoro, za dan-dva snimim demo, bez brige... Ajd, idem ca do zubara. :banghead: Ej, ustvari je zubarka, i to dobra, dobra! :da: |
pa dobro koliko ces ti jos bit kod te zubarke, mora da te dobro sredila ?!?? :o:o:mrgreen:
ocemo li mi nesto cut od tog atc-x ili sta ? ;) Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D Evo, evo, danas ce demo. Samo moram doci doma popodne i stavljam link. Pogodio si za drugi sint. Druge godine, druge godine... |
Demo!
http://www.b3ta.cr3ation.co.uk/data/...filterdemo.mp3 Trebao je biti ispocetka samo jedan kanal kao cisti demo filtera, al mi se cinio presuh , pa sam malo zacinio. :D Zvuk je 1 osc saw. Bez efekta. Pocinje na 0:35 sa 24dB filterom, na 1:35 mijenja na ob, na 2:35 pocinje 303, na 3:35 ARP. Nasumicno tvikano. Sitni arpeggio su varijacije 1osc pwm-a. Sve sa atcx-a osim stringsa s Yamaha EX5. Bit ce jos... |
Quote:
|
Mozda ti se ob filter najvise dopao zbog toga sto sam ga (na polovici) stavio u bp mode, ostali su bili lp. I ostali mogu biti bp, al bi trebao 10 minuta da sve prodjem onda. Velika je razlika izmedju 303 i ARP-a.
|
All times are GMT +1. The time now is 07:44 AM. |