![]() |
Mikrofoni T.Bone !?!
Cao!
Odlucio sam da kupim mikrofon i za njega sam spreman da odvojim do 350-400 Evra. Koja bi bila vasa preporuka ? Kod Thomann-a sam video T-bone mikrofone za koje je Thomann jedini distributer. Dali je neko do sada koristio neki od ovih mikrofona i kakvi su utisci? Konkretno me interesuje misljenje o modelima T.Bone SCT800 http://www.thomann.de/gb/the_tbone_sct800_tube_mic.htm T.Bone SCT2000 http://www.thomann.de/gb/the_tbone_sct2000.htm Pozdrav, Cucko |
Re: Mikrofoni T.Bone !?!
Po broju odgovora na postavljenu temu dalo bi se zakljuciti da niko do sada nije radio sa ovim mikrofonima.:confused:
|
hmmm.. kolko se secam neko je vec bio preporuchio ove mikrofone.. gledaj one uporedne testove, tu cesh naci shto ti treba..
pozdrav |
Moritz?
|
Preporucujem toplo t.bone sct2000, koji je inace kopija SE SZ5600, a kad se jos uzme razlika u cjeni ova dva mikrofona onda odluka postane jednostavna! Pozdrav!
|
Dule Tilco je narucio sct 2000 i nisam siguran da mu je radio duze od jednog dana, onda servisi, pa servisi, pa servisi...
A ako je kopija z5600, to je jedan od najgadnije zvucecih mikrofona ikada, pa jos njegova kopija... Bruka... Za te pare kupis Nt 2a ili sm 57 ili EV RE20 ili bilo sta samo ne te kineske promasaje |
Nesto nemam poverenja u t.bone, i ako se ne varam, to je samo proizvodjacki ogranak Thomann-a, obicne prodavnice muzicke opreme.
Uopste ne kontam sta i ko stoji iza ovog naziva. U ostalom, ako je ozbiljna firma, gde ima je sajt?! |
Quote:
Sto se tice narudzbe, to samo ide preko Thomann-a, koji nudi 3 godine garancije, te 30 dana testiranja gjde mozes da posaljes mikrofon nazad ako ti neodgovara. Da nebude zablude, kineski proizvod, koji se pravi u istoj fabrici kao i SE Z5600, po istim zahtjevima itd. To za SE Z5600 je stvar ukusa, al?pored toga stoji da se sa t.bone sct2000 za male pare (oko 300?) dobije PRILICNO (=za te pare)dobar cjevni mikrofon, koji kod SE-a kosta oko 600?! Thomann je online muzicka prodavnica, koja je otkupila kolicinu tih mikrofona, koje prodaje pod nazivom t.bone! A ja cu sad da se bacim na Oktavu...da vidimo valja li to!:) www.thomann.de Sad ce ispasti da ih reklamiram!:banghead: |
He,he..
Super je t.bone, a ja cu sad malo da se bacim na Oktavu...:) @Cucko Moj ti je savet da zaobidjes t.bone, za novac koji si pripremio mozes da uzmes mnogo bolju (sigurniju) varijantu.Pozz... |
Quote:
Cek, a za koje pare moze da se nadje RE20? |
All times are GMT +1. The time now is 06:37 PM. |