![]() |
silly grind - disco massacre
http://mihajlo.powweb.com/files/sill...20massacre.mp3 ... treba da uskoro izadje na kompilaciji "12 bombardiranje njujorka" za samostalnu izdavacku kucu "slusaj najglasnije"(listen loudest) iz hrvatske. bla bla bla ... moje standardne grind? nebuloze :o
|
Re: silly grind - disco massacre
Quote:
|
Auu bratko moj , pa ova stvar UBIVA!!!
Bombardiraj!!! :D |
Svaka cast matori!:)
|
LONG LIVE ZABAVNA MUZIKA!!! pitanje: ..shta slushas??? odgovor: uglavnom stranu i zabavnu muziku (znaci slusa narodnjake 100%) ..hehehhe
|
Quote:
Nego uskoro ce rok za Dispatch kontest, moramo da uradimo to sa vokalima sto traze pa da uzmemo taj LIVE i uvaljamo ga...:rotfl: :rotfl: :rotfl: VELIKI POZDRAV SA KRFA, vidimo se uskoro |
uf, zaboraviO sam ... smislicu vec neshto dok se ne vratis. uzeo sam onaj maudio od petra i instalirao analogiju... sve stoji prikljuceno, samo sam zaboravio da uzmem nesretni adapter od tebe. lep prowod, javi se cim se vratis da jedemo chufte
|
Quote:
|
Quote:
?ta si stavljao na vokale u strofi, u onom ba? disko delu, sviđa mi se kako radi distorzija! Pozz |
drago mi je da vam se svidja..
nisam se nesto upaljivao od produciranja, ali nije ni onako sirovo ka prosla pesma.. dushan: vidis, dobro si me podsetion, ako se dobro secam isao sam skoro sve vokale kroz neki akai harmonizer/pitchshifter hardware, u nekom kao duplex fazonu(mozda je bilo i neshto drugo, ne secam se), iiii da li je vokal isao u bus-u u distorziju behringer od/ds ili je bio neki software, mislim da bi to verovatno bio amlitube... bas ne mogu da se setim?? |
All times are GMT +1. The time now is 11:39 AM. |