![]() |
Treba mi kofer za klavijaturu (da se pravi)
Treba mi adresa nekog ko pravi kofere za klavijature u Beogradu i okolini.
Ako znate nekog majstora molio bih za kontakt telefon ili adresu. Hvala unapred. s. |
Re: Treba mi kofer za klavijaturu (da se pravi)
063/77101183 Goran
|
Hvala Burli.
|
Brate, na ovaj telefon niko ne odgovara. Kaze da korisinik nije dostupan.
Ajde, ljudi pomagajte. Treba mi hitno kofer za klavijaturu. Treba da putuje na dalek put. Nije moguce da niko ne zna nekog majstora za kofere u Beogradu. Hvala unapred. s. |
Zavisi koji ti kofer treba. Ako ti treba gig-bag onda ti je po meni najbolji izbor F-system. Rade po narudzbini. Imas pravo da izvoljavas koliko dzepova ti treba i gde da budu, a torbe su uradjene vrhunski. Covek se zove PEDJA 064/1216-147.
Ako ti treba Flight-case onda je to malo skuplja torba ali vredi ako putujes "preko" avionom jer su gig-begovi malo tanji da bi se igrao sa skupom opremom. Znam da Suki (iz Indjije) extra pravi flight-case, samo reci da si od kolege Germana dobio broj pa se dogovorite. Opasno ih pravi, samo neznam za koju cifru. Proveri. Suki 063/662-874; 022/560-942 Nemoj da :banghead: nego okreni ove ljude. Provereno su OK. |
Hvala German,
Treba mi flight- case. Zvacu Sukija. skippy |
Nema na chemu prijatelju. Puno svirki zzelim :da:
|
|
Hi MHz,
Ova klavijatura nije standardne velicine. Mora da se pravi kofer po meri. U svakom slucaju hvala na ponudi. Tvoj kofer je dobar ali mi ne odgovara. skippy |
Quote:
Izvini pogrije?io sam broj(dodao jednog keca vi?e:rolleyes: ) Znači ovako 063/7701183 |
All times are GMT +1. The time now is 10:43 PM. |