![]() |
Mikrofoni i snimanja...
Zanimljiv link sa korisnim informacijama i tehnikama snimanja http://www.recording-microphones.co.uk/
..... zgodna je stvar da se mogu skinuti vec snimljene audio trake po kanalima u mp3 formatu pa eto prilike da tko ima vremena može napraviti svoj mix itb sa plugovima i oni koji imaju hardver da to isto naprave da se malo konkretizira i prakticno proširi itb vs otb rasprava. |
Re: Mikrofoni i snimanja...
jao nemoj vise itb vs otb na ovom forumu...inace odosmo svi u... :banghead: :p
|
Moj prijedlog je da ako postoji dobronamjerni interes u smislu prednosti i mana jednog i drugog nacina mixanja a na forumu ima ljudi koji koriste svakodnevno u poslu i jedno i drugo a da se nebi puno pametovalo i mlatila jedna te ista prica i svakakve rasprave da se prihvatimo posla (tko ima vremena naravno):banghead:
i da u nekom periodu od nekih mjesec dana? svi zainteresirani smiksaju recimo ovu stvar http://www.recording-microphones.co....g-circus.shtml i kad bude gotovo svatko ko je sudjelovao u ovome digne svoj mix u recimo promociju radova i ukratko opi?e na cemu je radio mix i ?ta je koristio u miksu. Na ovaj nacin bi ljudi koji su u raznim nedoumicama mogli cuti razlike između softwera i hardvera na konkretnim audio filovima i sami procjeniti ?ta njima igra... naravno da ce siguran sam definitivno biti ogromnih razlika i u iskustvu samih ljudi koji ce miksati a to vec nije domena itb vs otb nego ne?to gdje igra talenat i ukus, iskustvo bez obzira na alate. Trake su vec snimljene na opremi koja je spomenuta na site-u tako da svi imamo iste uvjete:) .... pa ajmo malo konkretno i konstruktivno ionako previ?e pričamo..... neka se ovaj put rasprava odvija kroz sam mix. Ja sam skinuo sve fajlove sa site-a pa mogu to u rar. formatu dignut kod nekog tko ima server da svi zainteresirani mogu to skinut, sve ostalo je obja?njeno na site-u. Eto to je moj prijedlog pa mo?e na glasanje, moderatori? |
jel imas the brew session, ja ne mogu da skinem prijavljuje mi 404
|
Da mo?da bi taj session i bio prikladniji ali neda se skinut, barem ja nisam mogao, isto mi prijavljuje ko i tebi..... mada svejedno je.
|
pisao sam coveku i stavio je nazad brew..skidajte
|
Skinuto ali izgleda da nikome ovo nije interesantno:( ?teta.. izgleda da su svi u poslu ?to je odlično!
|
Super link,hvala !
|
dobar link bas cu da probam to mi pase jer sam pocetnik u ovom poslu i onako neradim nista pametno
|
meni bi bilo sve ovo interesantno da mi komp nije upravo crkao.. tachnije, interesantno mi je ali ne mogu da sudjelujem...
|
All times are GMT +1. The time now is 09:45 AM. |