![]() |
Konacno- NS 10!
Konacno, nakon nekoliko godina ganjanja uspio sam se dokopat Yamahe NS 10 M i to u besprijekornom stanju :) (za 500 Eura) i primjetio da su mi se automatski "otchepile" usi slusajuci neke svoje mikseve koje sam radio prije i koje bih najradije sada uradio ponovo! :mrgreen:
|
Re: Konacno- NS 10!
.....
|
Imam Haflera Transnovu P-1500 (2x85 W rms) i lijepo radi, cak su mi NS 10 glasnije na svojih 8 ohma od Dynaudia BM-6 koji su na 4 ohma :confused: . Vjerojatno zbog toga jer su osjetljivije u srednjem spektru od BM-6 -ica. Sve u svemu, sretan sam ko malo dijete!:)
|
.....
|
Vezano uz NS10M monitore... danas sam shvatio koji sam ja kreten!
To su monitori koji relativno cesce znaju izgoriti visokotonce. Pa tako i meni prije skoro mjesec dana riknuo visokotonac. I ja sve gledam i kombiniram da cu ga naruciti preko Thommana u njemackoj, pa nesto odugovlacim jer kontam jos nesto uzeti usput (da platim samo jednu carinu i shipping)... i tako prolazi vrijeme. Jucer mi je jedan kolega odjenom otvorio oci. Dok ja kombiniram, u HR dileri za Yamahu uredno dilaju originalne zamjenske visokotonce (i niskotonce) i to za manje pare nego da ga uzmem na thommanu (tamo su oko 90 eura, u euro-unitu u HR su 500 kn - 70tak eura). Kakav sam ja glupan s ovim internetom postao. Sve gledam samo kako da uzmem vani, a tu mi pred nosom sjede!! |
....
|
...imam ga ja... (pulteca)... radi... ufff.. radi... JE*ENO!!
|
Pulteca kakvog sam napravio Shotu i sebi je sa www.gyraf.dk i potpuno je identican.
@ Shot Ajde posalji mi molim te adresu (telefon) ili web stranicu tog zastupnika kod nas, nikad se nezna;) . Pozdrav. |
Euro-Unit Yamaha centar Rijeka 051 215 212, glavni centar je meni doslovce pred nosom:rotfl:
|
da li ima neko u Srbiji da diluje visokotonce za yamahe?
|
All times are GMT +1. The time now is 03:49 PM. |