![]() |
Behringer Eurodesk MX9000
Isplati li se dati pare za Behringer Eurodesk MX9000, kakva su iskustva?
Bole koliko sam upratila ti ga imas? |
Re: Behringer Eurodesk MX9000
Quote:
opasan mixer za mnogo malo para... :cool: |
Quote:
|
Ja bih - novu Behringer Xenyx seriju mikseta, ali Eurorack i Eurodesk... samo sa pištoljem na slepoočnici.
|
Quote:
|
Dve stvari govore tome u prilog: cena (Xenyxi su otprilike duplo skuplji od Euro-serije) i pohvale od ljudi kojima verujem. Sad, sigurno je da Xenyx neće biti ba? Mackie, ali. Stvarno je nemoguće da ne?to bude gore od Euroracka. Plus, ako i?ta znači, poslednja tri broja FutureMusica se vrlo pohvalno izja?njavaju o većim Xenyxima.
|
Misilim da je ovako nesto bolja opcija
http://www.provox.hr/audio/proizvod....ca=82&Source=1 "build as a tenk" i eq uopce nije losh (imam ga vec nekoliko godina)... |
Quote:
Ali svejedno, tu su prijatelji kojima vjeruje?... Ajd ba? me zanima kako će ih komentirati. Pozdrav! |
da li neko zna,dal moze da se na ovom mixeru kontrolise jacina zvuka u nuendu? tacnije da se poveze sa nuendom tako da mixer sluzi automatski i za produkciju a ne samo za snimanje!? HVALA!!! i molim vas ako neko zna da mi odgovori sto pre moze,jer mi hitno treba mixeta!!!! JOS JEDNOM HVALA!!!
|
Imaaaa jaaaa tu misketu i sluzi mi NEMOJTE DA ME NAPLJUJETE I DA ME IZVREDJATE samo da svetli kad mi neko dodje, jer ko se iole razume-znace je miksetu treba imeti ili dobru(10k up) ili je nemati uopste ko se ne razume bitno mu je da je veliko i da svetli. Jednom sam je povezao i posle pola sata testiranja raskacio je.Pitanje je sta ce ti mikseta-planiras da radis miks-zaboravi( grozan crosstalk, eq-i jedva da su za prvu pomoc), ako je za kontrolu pri usnimavanju-zaboravi potovi i konektori skoro pa da se moze reci da funkcionisu. Ma sve curi na sve strane. Bolje radi ITB.
|
All times are GMT +1. The time now is 07:35 AM. |