![]() |
Dilema:PT HD1, MAC ili Lavry Blue, PC,Nuendo
Zanima me vase misljenje, postoji li prednost u smislu "pakovanja"fajlova i sveukupnog kvaliteta dobijenog snimka na sistemu PT HD1,MAC u odnosu na PC varijantu sa Lavry konvertorima i Nuendom?Ne bi voleo da se ovo pretvori u standardnu MAC vs PC raspravu, nego bi da cujem misljenje onih koji su zaista isprobavali i koristili sprave ovog ranga na razlicitim platformama.Ta razlika u nijansama, vredi li?
|
Re: Dilema:PT HD1, MAC ili Lavry Blue, PC,Nuendo
Quote:
|
Quote:
Da li stvar ukusa u smislu radnog okruzenja ili u smislu dobijenog kvaliteta snimaka? Ovu kombinaciju PC/Nuendo/Lavry sam imao prilike da cujem i to zaista zvuci fenomenalno.Ono sto mene zanima je da li bi se dobio pomak u kvaliteti snimka, ukupnog mixa, itd ako bi se preslo na PT/MAC sistem? Bas me zanima tvoj licni utisak... |
Quote:
kao sto rekoh u postu pre ovog....sve je stvar ukusa, javice se neko ko ne misli kao ja i ima drugojacija iskustva i ne mora da znaci da nije u pravu i obrnuto |
Ova Manleyeva kombinacija u koju je ukljucena Aurora 16 mi se svidja mada u kombinaciji sa PT HD1 je to skup sport ...
Mozda Lynx Aurora 16 + Lynx AES 16 + Mac Pro(uzmes basic konfiguraciju a sam dokupi dodatne hardove i memoriju)+Logic Pro 7(ili se strpi jos mesec,dva do izlaska osmice:D ) Mnogo jeftinije resenje za kvalitetno usnimavanje:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:55 PM. |