![]() |
40 sekundi
Evo jedna nabrijana podloga!
napokon da i ja napravim nesto po svom gustu! :D oprez, rms je oko -9 i izgleda da je mp3 enkodiranje uzelo danak pa clipne tu i tamo! http://www.box.net/shared/em5r159sn4 napisite jednu dvi kako vam se cini :) |
Re: 40 sekundi
uh brate, ali' si ga napucao :o
jos jednom, utisajte zvucnike!! btw. dojajno je :D |
Mislim, sta reci... osim extra. Bas zvuci do nerodjenog pileta
|
sa ovim je snimljena ritam gitara:
mesa dual recto solo head u mesa 4x12 cab sa v30 audix i5 (focusrite red7) na gornjem desnom zvucniku, royer r-121 (focusrite isa428 ) na samom rubu gornjeg lijevog zvucnika, neumann u87 (isa 428 ) metar i pol od kabineta. solo gitara je direkt u fireface DI pa koristen impuls marshall kabineta u IR-u Bas gitara je takodjer direkt bubanj EZ drummer! ps. di li je onaj hi gain guru, Dushan? :D |
zvina, odvoj osmicu od zagrade ;)
|
Jako je dobro, samo bi trebalo da solo gitara bude malo razgovetnija, jer zasluzuje da se jasnije cuje.
|
Quote:
|
uh, kakva je ono lomljava kroz dvaes sedmu sekundu :o
nemoj samo da ti na kraju bas gitara ide zajedno sa kick-om...chudan nekako kraj , prestaju ritam gitare , a bas cepa bukvalno kao Korn-ov:)...ne chuje se odredjen ton onih poslednjih 5 okidaja... |
Imas Royer!!! Otac i majka za miking pojacala, jel da? Ajde ako imas vremena opisi malo razliku izmedju njega i I5, mislim da bi nam svima znacilo!
|
^chekaj, chekaj.. goran? sa BK akademije? :)
|
All times are GMT +1. The time now is 06:35 AM. |