![]() |
ADAM S3a
ima li tko iskustva s tim i koja je najbolja cijena za te zvucnike....
|
Re: ADAM S3a
Quote:
|
pa da to si ja nekako mislim cuo sam o300D kod Kobca i stvarno su opaki...
|
Quote:
dakle s3a bi trebali biti oko 1300 ako se ne varam? |
Cuo sam ih negdje prije oko pola godine, i kratko iskustvo s njima mi je ostalo u naaajljepsem sjecanju.;)
|
EXTRA monitor!!!
Radim na njima josh od kraja 2004., mislim da sam ih prvi uzeo kod nas. Nakon desetogodishnjeg iskustva sa Genelecima 1030 (sa 1092 wooferom) i neshto kratko sa Dynaudio BM-6, ne vidim nachin da to uporedjujem. Bolje preslikavanje u spoljni svet nisam josh chuo, po mom dosadashnjem iskustvu ekstreeemno referentan monitor. Koga zanima, a u BGD-u je, mozze slobodno da dodje da chuje. Uostalom, dosta kolega ih je nakon slushanja kod mene na kraju i kupilo! Pozdraw!!!;) |
^mogu ja da chujem? :treptrep: :)
|
kolika je minimalna velicina prostorije u kojoj se oni mogu "valjano" cuti? ja bih voleo ako bih mogao da ih cujem, posto sad vec imam malo iskustva sa slusanjem monitora a pogotovo ADAM ;)
poz! |
Evo ovako: za iduci vikend cemo da napravimo jedno slushanje uz po koji beer, a svi koje to zanima nek' mi bace PM pa da napravimo dogovor za tacno vreme!
Pozdrav!!!:beer: |
Quote:
btw. Prestrašan monitor! Jedan od onih koji me često pohode u snovima! :hyper: |
All times are GMT +1. The time now is 12:50 AM. |