![]() |
G+Shame feat. Tamara Dinka - Midnight Express
konacno spot posle duzeg vremena (montiranja)
http://www.youtube.com/watch?v=zjuVUTytelY ili download http://www.sendspace.com/file/2ax3e9 |
Re: G+Shame feat. Tamara Dinka - Midnight Express
Cool video....ali pesma je malo monotona.
Pa cak i ako je to minimalni elektro...malo je sve isto. mislim , to ja kazem...a ja uglavnom nemam pojma... pozz |
:D , jes' ali malo :D, iako je napravljen 03:30 edit , reziser se pravdao da je taj edit zbudzen !?!!?!? ne bitno posle 9 meseci cekanja ...
|
Quote:
cela pesma je ko jedna ravna linija...nista se ne desava! |
gdes slusao ? kuci ili u studiju ??? slazem se kad je slusam kuci ili u nekom studio da je ravna ali je druga prica u klubu
|
sve sto pustis na 2000W zazvuci mocno...ali posle minut , dva..sta dalje.
Mudo je da imas miks koji ce Dj da vrti duze od jednog minuta, bez necije akapele odozgo...ovako vec posle minut ide druga pesma... a toliko je bazicno da ce da se zameni za neko DJ-TOOL track....znas na sta mislim! |
Meni se ne svidja izbor zvukova al to je takav stil valjda?
Za "ravnost" bih se slozio sa dabrom, al' kad ne cenis njegov sud, sta onda ja da ti pricam :) |
meni se dopadaju zvukovi i video, ne svidja mi se vokal. Mislim da bi malo dinamike na tom polju mnogo doprinelo razbijanju monotonije koju su DaBear i Sumanut pomenuli.
Super mi je sto cujem ko te inspirise. Voleo bih da cujem verziju na srpskom. |
Quote:
|
Ma bre, ajde da ste odradili neki elektro sa Cecom, pa da covek kaze i nekako, ali ova Luletova rodica i nije bas atraktivna :p
|
All times are GMT +1. The time now is 11:00 PM. |