![]() |
Festival Vrnjacka Banja 2007
1 Attachment(s)
|
Re: Festival Vrnjacka Banja
Lepo,lepo.Dajana,Slavica,Dunja,....Rezervisi za Max-a,Ogy-ja i moju malenkost smestaj,3 mesta,moze i u gluvoj sobi kod tebe,taman da overimo studio...red je.
pozdrav! |
al' 'Molitva' uradi posao Maretu i Graicu..........
|
Quote:
pozzzzzzzzzzzz |
Quote:
........ penis ????? ( jesam li dobio nagradno putovanje ??? :D Pozdrav |
Quote:
Banja je RTS ov festival .... Graja je faca u PGP u godinama , ne verujem da Molitva ima puno veze sa tim ....... Pozdrav |
Quote:
|
Re: Festival Vrnjacka Banja 2007
Veliki pozdrav za najveceg genija na nasoj muzickoj sceni... Prijatelju moj ako ponovo ne uzmes prvo mesto ,vise se necemo igrati sa njima... Sledece godine izlazimo zajedno kao dvojac... Uskoro cemo snjimiti pesmu za Stari Grad, pa cemo ti poslati da nas ocenis... :) Ja sam svoj deo odradio, sada je kod Bokija na obradi pa cu posle na snjimanje... Veliki pozdrav... I srecno na festivalu...
|
ne bih da me neko lose shvati , jel ovaj festival je malo zabavnog karaktera po nazivu grupa ili po nazivu pesama ?
Gibson & Beer Destroyers :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: pa ime pesme ?Mon Amour" :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:: rotfl: koje romario ????? da slucajno nisu u ziriju kanidja i bebeto ? a program vodi stalone ? |
Meni je pravo iznenadjenje pojavljivanje Biljane (Be Back),voditeljke kviza "Nikad lakse" na SOS kanalu...
|
All times are GMT +1. The time now is 10:53 PM. |