![]() |
Ubuntu Studio
Potpuno besplatan operativni sistem (donacije su pozeljne), sa potpuno besplatnim programima za audio, graficku i video obradu, kao sto su Ardour, The GIMP, Inkscape, Blender, PiTiVi, Kino, Cinepaint.
Da ne tupim ja, imate sve ovde. Skidam da probam, pa cu da javim utiske. |
Re: Ubuntu Studio
jel to neshto Linuxovo beshe?
|
Sa' ce to kejkz iz prve ruke ;)
pozdrav bogi |
Vrlo dobro spakovana distribucija!
Quote:
Quote:
pozdrav |
Prso sam :)
Od operativnih sistema, na jednom racunaru imam: 1. Windows+Nuendo 2. OS X+Logic Express 3. Ubuntu+Ardour 2 (uskoro) Nisam probao jos ovaj Ardour, koristio bih ga zato sto je besplatan ali mi je veliki smor to sto nema midi, OS X je zaista lep i jednostavan sistem, ali opet mnogo bolje znam Nuendo nego Logic ... velika trilema je predamnom. |
Quote:
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
|
Zar Ardour ne bi trebalo da radi na Macu? Možda možeš da ga probaš bez instalacije Ubuntua?
|
Quote:
Imas li apotekarski komp (P.C.) ili MAC, posto sada navodno sve radi i na MACu i na P.C.? Ako imas P.C. kako ti se ponasa OSX? hoce li da "prepoznaje" periferiju, i jel' stabilan? Ja sam "sav na MACu" pa sam cak i instalirao WIN XP na "laptop" (MacBook) da bih polazao "apotekarima" da MAC moze sve, ali bih voleo da znam kakva je obrnuta situacija, posto imam i "apotekara" (pentium "prescott" 4,x GHZ, ITD) Pozdrav, i alal ti vera na poznavanju hard/softa |
.....
|
All times are GMT +1. The time now is 06:55 AM. |