![]() |
reklama Nautomania Tour 2005
evo da i ja stavim koji uradak - kratka reklama za INA sponzoriranu regatu Nautomania Tour 2005. slijedi i duza verzija mp3, koristena za radio i ceremonije..
voxpad je FS1R, A6 brass sweep sa ribbon-om. perkusija i ac piano su NI Kontakt. rhodes je NI EP. najlon akusticnu svira prijatelj Džo. http://www.babic.com/GIFs/nautomania.gif Nautomania 75sec mp3 |
Re: reklama Nautomania Tour 2005
bash je lepo :)
|
odlično...da li je ovako išlo u etar ili je postojao i off?
|
jok nije lepo...
ja ne bi onaj brass sweep dodushe...i oko produkcije imam nekoliko zamerki naime...:rotfl: |
nije bilo off-a, ne sjecam se dali je mozda nesto receno na samom kraju reklame, ali cini mi se da je islo bas ovako.. ambient varijanta..
|
Fino,D?o mi se sviđa,gitara zvuči super.
|
Quote:
|
dzo je ekstra ispao.. i cela stvar je kul.. bash mi je trebalo ovako neshto da me oraspolozzi i da mi ideje za jedan projekat.. :)
hvala puno.. :) super stvar. edit: reverb je ubica. :) btw, koja je gitara u pitanju? zvuk mi je bash bash voden.. ono shto volim.. :) |
Quote:
Quote:
krivo sam prije napisao - to je Reverb4, originalni algoritam od TC4000, a ne VSS4. Quote:
|
ova je muzika isla i za onaj ina placeni program na rtl-u? fino, apstraktno, modernisticki a opet dostupno komercijalnom uhu :)
p.s. tamo negdje predkraj kao da mi se ucinilo da ima jedan upitan akord... mozda nije upitan (ne znam koji je) ali mi nekako pokvari tok... |
All times are GMT +1. The time now is 11:15 AM. |