![]() |
Full Flavor/Pun ukus 07
Mladi bend(moj),izdao za Automatic/Mascom,mozete posusati cetri promo pesme
na www.myspace.com/fullflavormusic zanima me sta mislite o muzici generalno,i o produkciji...sobizrom da je radjeno na prilicno prosecnoj opremi,sem gitara(Gipson les poll glod version,Fendre Telecaster,Empifon les poll cllacic)...ali najvie me zanima o usnimku vokala..... za mic cu se raspitati,i znam da je preamp neki iz 70 tih,radi super ... a ako vam se svidi album je u svim radnjama..... hvala |
Re: Full Flavor/Pun ukus 07
Quote:
covece, kakav spelling :rotfl: les poll glod, fendre, empifon... aj da si jedan ubo pa i nekako :hyper: |
J.bo vas spelling,glupi:)
znas sta mislim i to je bitno.....:banghead: |
ljudi, poslusajte pesmu "Ostani" na http://www.myspace.com/fullflavormusic
opasan potencijal za hit, sirokih narodnih masa... cak i za festivale, posto znam da je ovde vecina posetilaca pop orijentisana.. dakle obavezno poslusati... ! |
Quote:
:D :D :D Ulepsa mi dan ! Pozdrav |
Quote:
|
Vi samo zafrkavajte, ali ljudi iz Full Flavora itekako znaju posao ;) . Poslusajte pjesme sto rece Arthur, a spelovanje ostavite za lektore i lingviste... Nemanja, dobrodosao. |
Hvala........:D
|
Alo ljudi,pa momci su pobednici zajecarske gitarijade po odluci "strucnog zirija".
U sustini mi se svidja mada nisam neki vatreni pristalica tog zanra i zajebite taj spelling! Pozdrav! |
ja i dalje mislim da je ona pesma hit velikog kalibra.. video sam sta radi kontrolnoj grupi ljudi :D
|
All times are GMT +1. The time now is 07:19 AM. |