![]() |
Edirol MA-7A vs. Sony Hi Fi
Zdravo,
Citao sam dosta o monitorima na forumu i koliko shvatam dobar izbor za nekoga ko ne zeli da potrosi *previse* para jeste KRK RP5 Rokit. Problem je jedino u tome sto ovi monitori kostaju oko 300 e (verovatno i vise). Rekose mi u Artistu da zovem danas da proverim, ali mislim da to nije previse bitno s obzirom na moj budzet. Dakle, pitanje glasi da li se isplate Edirol MA-7A monitori (u kombinaciji sa E-MU 1212m) za 130 e s obzirom na to da sam trenutno povezan na Sony Hi Fi? |
Re: Edirol MA-7A vs. Sony Hi Fi
Ja sam zapanjen odzivom na ovu temu! :) Nisam ni sanjao da je to tako komplikovano pitanje...
|
Koristi Sony i stedi pare za prave monitore.
|
Quote:
Edirol ako imaš priliku i to hoćeš, možda MA-20D, ako nađeš jeftino. Ali se više ne proizvode.:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ok, hvala svima na savetima. Sacekacu onda - samo me jos interesuje da li bi onda KRK RP5 Rokit bio pravi izbor?
Ako ne, sta bi tacno bili dobri monitori za jedan mali sobni studio (klavijatura, PC i EMU-1212m) i za koju kintu? Hvala jos jednom! :) |
monitori su kao patike: ako nadjes neke koji ti se svidjaju (dobro ti zvuce), provjerene marke a jos pri tom imas para za njih... pa ti vidi sta ces
|
Od monitora za "male pare" ti preporucujem yamaha msp5.;) Potpuno korektno rade sto se mene tice.
|
All times are GMT +1. The time now is 10:45 AM. |