![]() |
rad sa dvije zvucne
jel ok da instaliram integrisanu zvucnu plus moju usb u25?
pošto bih ponekad da ne palim monitore i to, nego čisto da koristim običnu zvučnu sa kompa i obične male zvučnike... ja mislim da ne bi trebalo da dođe do nekog "sukoba" drajvera, jel da? |
Re: rad sa dvije zvucne
Ja trenutno radim sa tri (dve pci i integrisana) pa ti vidi, verovatno ce raditi bez problema, sem ako ta na ploci nije izuzetno losa...
|
ok...znači nije problem;)
nego, reci mi, šta radiš sa tri komada?:D ;) :p |
Mozete da radite sa koliko hocete zvucnih karti, dok god su maticna ploca i te karte kompatibilne i ne prave problem jedni drugima (to vazi i za njihove drajvere). |
I ja koristim rme + integrisanu, bez problema....
|
Quote:
Pre nekog vremena mi je izdahnuo stari P2/333 u kome je bila ews88d karta, koju sam kupio pukom slucajnoscu, pa sam je stavio komp koji sad koristim, cisto da se ne baci, dok joj ne nadjem novi dom ;) Trenutno mi sluzi kada nesto treba da preslusavam iz WDM programa... sinhronizovane su preko adat konekcije... a integrisana mi sluzi za testiranje... svega i svacega... :D signal sa nje preko spdifa saljem na glavnu... ma glupost, u sustini, dosta mi je samo 9632, ali trenutno mi sve tri igraju manju ili vecu ulogu |
E-mu 1820m i Line 6 toneport istovremeno, kad zatreba.
Asio 4 all driveri u tom slučaju. :) |
All times are GMT +1. The time now is 09:18 PM. |