![]() |
Novi monitori - prvi trek
Pozdrav svima....
Do sad sam uglavnom chitao i preslushavao....Evo, konachno sam promenio/kupio monitore (KRK RP6) pa da chujem komentare na prvi trek sa njima uradjen. Thnx http://www.sendspace.com/file/c6r35z |
Re: Novi monitori - prvi trek
Uh...jbm mu sendspace...trebalo mi je 100god samo da skinem file...
Dobro je...lepo smixano-ako te to interesuje... moja sugestija je da kick možda bude "mekši" tj. skini malo srednjih/visokih.. nisi pojasnio za šta želiš komentar a pošto si spomenuo monitore ja prvo pomislih na mix... aranžman i numera traže još rada..ideja je ok(za moj ukus malo sumorna tema) ali je u nazivu numere sve razjašnjeno |
9 minuta nichega :( sorry ali ovde se nishta ne deshava.. ali mozda tebi nenormalan dan tako zvuchi..
nenormalan dan je, po meni, 5x zanimljiviji od normalnog :) mix mi je cool, mozda (shto kaze Z) malo 'mekhkiji' kick.. |
Quote:
Dobro si pomislio, trazio sam komentar na mix, tek sam pazario monitore tako da sam josh u fazi navikavanja na zvuk a ovo je prvo shto sam pocheo sa njima i donekle uradio da bih mogao pitati za mishljenje .....Radim na treku josh uvek, dodao sam josh neki synht i udaraljke pa su mi se polomile:banghead: sa kick-om tako da sam ga smekshao:rotfl: .....Uploadovacu je uskoro sa izmenama . |
Koliko si platio monitore i kako ti zvuce?
|
All times are GMT +1. The time now is 06:49 AM. |