![]() |
da li je izvodljivo
Imam audigy karticu pa me interesuje da li mogu u isto vreme ili kako mogu da snimim mikrofon u ulazu za mic i npr gitaru u line-u i da to sve snimim pojedinacno na dva kanala ili makar na jednom, da li je ovo izvodljivo.
|
Re: da li je izvodljivo
Za gitaru u line-in ti treba preamp, di-box... Moguće je i izvedivo, free - cool edit, malo više -cubase/nuendo/protools.
Pozdrav |
U pitanju je cubase sx2 imam i di-box, procesor git neki ,sta jos.. :)
|
Trba mi jos jedna pomoc za preporuku micpreampa i mikrofona,znam da nisu u vasoj klasi ali ja jedino imam mogucnost za to, u pitanju su behringer modeli ultravoice digital vx2496 i ultragain pro mic 2200 i mikrofoni c-1 i c-3, sta bi ste mi preporucili za kupovinu.
|
Molio bih vas ponovo za pomoc posto bi ovo pitanje trebalo da resim sto pre ,nije valjda da bas niko ne moze da mi pomogne
:bounce2: |
Quote:
mixetu sa bar dva kanala onda jeste.Pazi foru sigurno nisi razmisljao, kad snimas jedan kanal pan na levo drugi desno(mikrofon,gitara).Posto koristis Cubase SX otvoris dva kanala i na oba oznacis snimanje, tako da na jednom ide gitara a na drugom glas.eto sirotinjski ali sluzi za ideju.Posto ne mozes da dobijes neki zvuk kad simas el. gitaru samo stekanu u ulaz, sa mikrofonom na pojacalu dobijas masu i snima se sa dva mic-a najbolje je da kupis shure sm57 (ambijent mic i mic do pojacala) pozdrav |
Hvala mett_yu na pomoci znam za ovo deljenje kanala ali sam mislio nesto drugo da probam da radim kombinaciju mic i line in-a za snimanje
|
Promijeni kartu!
|
Ok je to sa promenom to cu kasnije verovatno da uradim kad budem resio sta da kupim i odlucim sta mi u stvari treba od muz. kartice
|
All times are GMT +1. The time now is 12:39 AM. |