![]() |
Audio analyzeri
moze li mi netko reći neki dobar audio analyzer, čuo sam da je inspector xl među boljima, pa me zanimaju dojmovi onih koji ga koriste, a i preporuke nekih drugih analyzera su dobrodo?le
|
Re: Audio analyzeri
Quote:
Ako nema? nema? neku od Rme kartica sa njihovim digicheck analyzerom, onda je xl ili pinguin audio meter odlicna varijanta sto se mene tice. |
digicheck rulez!
|
Dobro si cuo, na inspektoru imas sve sta treba... Pregledniji i jednostavniji od Pingvina
|
pored spomenutih dodao bi za vst okruzenje qspec ili specq , waves paz analyzer ... inace za generalno okruzenje true rta
|
ima li neki koji radi na 96khz?meni pingvin ne radi na 96! e i jos nesto,jel ima neki koji radi kao vst plugin?moj audiophile 192 ima neki gadan trip,nece ni jedan analajzer da mi radi kao standalone,a kad sam imao audigyja sve je radilo bez problema!
|
Voxengo SPAN je odlichan. Ima podesiv slope, brzinu odziva, range itd. Najbolje od svega... besplatan je!
|
treba mi neki softwerski koji ima dobre metre.. treba mi ista fora kao na digichecku, odnos VUmetra i PeakMetra na masteru... da odredim kolko smem da ga gazim :P
|
Da Shiva... i ja sam sa SPAN-om sasvim zadovoljan!
|
evo sad sam probao Nugen audio-v visualizer i odličan je
|
All times are GMT +1. The time now is 04:29 AM. |