![]() |
viseci plafon
da li je viseci plafon dobro resenje za reziju, pa mozda cak i za gluvu sobu? Ako se "pod" viseci plafon stavi staklena vuna zamotana u najlonu?
pozdrav |
Re: viseci plafon
O staklenoj vuni u najlonu su podijeljena mišljenja! PRovjeri i to...
|
Quote:
|
Quote:
btw, jel moze neko (ko god zna) da kaze odprilike cene azmafona i azma ploca po 1 m2? I gde ima da se kupe ti materijali? Gde ih vi u bg-u kupujete? Hvala puno, pozdrav |
Meni je 60m2 (prodavali su u namotajima 110x550) izaslo oko 200 EU,dok su ploce nesto skuplje,a pazario sam konkretno u Kragujevcu mada postoji prodaja negde na periferiji Beograda ali ne znam tacno gde.
|
|
Samo sto taj broj telefona nije tacan. Ja zvao nekoliko puta i javlja se neka frustrirana zena jer je svi zovu i traze gradjevinski materijal, a ono privatan stan :D
|
Quote:
pozdrav bogi |
Pozove se Kragujevac 034/335-380 a oni znaju gde u Beogradu ima da se kupi. Inace u Beogradu nisu njihove radnje nego saradjuju sa drugima, prosli put su mi rekli da ploca nema u Beogradu, ali mislim da moze sa njima da se napravi dogovor da se posalje.
Azmafon A - 1090 x 920mm (1 m2), 20mm debljine - 195din + PDV Azma ploce AD - 600 x 600mm (0,36 m2) - 120din + PDV |
All times are GMT +1. The time now is 06:16 PM. |