![]() |
Soba
Evo kako je sada:
http://img74.imageshack.us/img74/9661/soba7mz.th.jpg Da li bi bilo bolje ovako: http://img68.imageshack.us/img68/7143/soba16nq.th.jpg tj. da li bi bilo ista gore? Ili ima neko drugaciji predlog? Sub mora u cosak, jbg. Ne moze u sredinu zato sto bi onda TV bio do njega i magnet od sub-a bi ga unistio. Nije nista hitno, ako boggy ili neko drugi sa prakticnim iskustvom nadje malo vreman neka mi odgovori bar verbalno ako nema vremena da nacrta nesto sto meni nije palo na pamet ... isprepadali ste me sa onim prekinutim zadnjim zidom, pa zato ne znam dal da okrenem celu sobu za 90, a definitivno bi dobio na prostoru, pa zato hocu. |
Re: Soba
Mislim da ne bi smeo da radis rotaciju za 90'. Tada bi ti vrata bila na zadnjem, a prozori na prednjem zidu, sto nikako ne valja. Ja bi se pre pomerio ulevo, da ti monitori budu podjednako udaljeni od bocnih zidova, i malo experimentisao napred-nazad
|
A da okrenem tako da mi prozori budu na zadnjem zidu?
Imam venecijanere pa bi oni mogli posluziti kao neka vrsta difuzora :) |
Najbolje je tako, ali da skroz otvoris prozore dok radis.... nema boljih apsorbera:D
Ne, zezaj, kakvi venecijaneri, nemoj da te cuje prof. Mijic |
OFFe...
što ti smetaju prozori na prednjem zidu?! Mislim da rotacija za 90 puno popravlja situaciju u odnosu na postojeću... Em će se smanjiti problemi sa basovima, em počinjemo pričati o simetriji, em je zadnji zid dalje... |
Slazem se Tikijem... ovlas sam pogledao... ali uvek prepustam samom korisniku da pronadje sta mu je bolje... slusanjem i pomeranjem zvucnika i sebe..
pozdrav bogi p.s. nekada su meseci potrebni za to... |
Hvala na odgovorima, pocecu uskoro sa premestanjem, pa cu videti kako ce ispasti. Verujem da nece biti gre negos to je sad, ako moje neiskusne usi uopste primete razliku :)
|
Ako si neiskusan.. onda ce ti biti lakse... manje ces fizikalisati...
pozdrav bogi |
Sto bi reko' narod, "nit brige, nit pameti"! :)
|
Ja sam juče ubacio novi sto i pošto mi još nisu gotovi stalci za monitore, podigoh iste na neku ambalažu od stiropora... Suma sumarum... pomjerio sam monitore za cca 32cm od pozicije na kojoj su mi stajali neka dva mjeseca - i prenerazio sam se! Možda sam počeo da umišljam da Oliver Dragojević pjeva falš na koncertu Divasica... a možda i nisam! :skeptik:
Sve više se bavim mišlju, da kupim neki dobar komad livade van grada i stavim monitore na podjednakom rastojanju od dva najbliža drveta... A opet... pripaziću da drveće bude na mojoj parceli da mogu da rušim ako mi zasmeta... a opet... Malo sam puko! |
All times are GMT +1. The time now is 03:37 PM. |