![]() |
Sta je to bilo sa Rumskim?
Poslednjih nekoliko dana ukljucujuci i juce ceo dan nisam mogao da se konektujem na Rumski. Tacnije otvarao bi mi neku debilnu stranu kao da uopste ne postoji? I sada vidim da za svo to vreme neki su ipak pisali postove i da je Rumski radio :confused: ...sta se tu desilo ? ili sam ja nesto zjb?
|
Re: Sta je to bilo sa Rumskim?
Nisi nista zajebao. Osvjezavale su se dns postavke (domain name server) zbog produzenja registracije domena, pri cemu neki internet provajderi nisu imali, ko zna iz kojih razloga, svjeze parametre domena rumski.com, pri tom izbacivajuci gresku kao da domen ne postoji ili se radi o greski. Taj proces inace traje i do 72 sata, jer registara za dns ima vise, i svi treba da se prilagode izmjenama, kako bi se za svaki domen moglo znati za koju IP adresu (osnosno njegov hosting) je vezan. |
Quote:
|
Ja imao database error. Čudno.
Ma nema veze, glavno da sada sve radi :D |
Quote:
cini mi se da sam to primetio jednom za sajt Lynx Studio :) Dok ne istekne, slabo to ko proverava, inace... pozdrav bogi |
A ja već mislio da je Vijeće Staraca propilo pare od sponzora! :mad:
|
Ma uplacen je novi i veci hosting, tj. barem je pokusano da se uplati. Posto smo mi srbija i za placanje kreditnom karticom hostinga u americi ti treba skeniranje licne karte, kreditne, slanje faksom i maltretiranje od evo citavih 7 dana... |
Quote:
|
Sta bi pa nam se broj registrovanih clanova smanj za 1000 preko noci (nije valda da ste neaktivne poceli da izbacujete)?
|
nismo, samo su banovani spam botovi izbrisani iz baze..
|
All times are GMT +1. The time now is 11:39 AM. |