![]() |
firepod
Interesuje me da li je neko probao i da li je moguce ukljuciti u firepod 6 dinamickih i 2 kondenzatorska mikrofona odjednom,sa obzirom da postoje prekidaci za 2 grupe po 4 ulaza za 48 v!
Pozdrav! |
Re: firepod
U bilo koloj situaciji kad imas dinamicki mikrofon na kome iz nekog razloga mora biti ukljucen fantom, bitno je da imas ispravan i ispravno zalemljen mikrofonski kabl, i nema nikakvih problema. Kakav je firepod u odnosu na deltu, zvucno?
|
Nisam probao jos firepod,radim i dalje na delti ! Samo me privukla pomisao sto firepod ima 8 direktnih preampa!
Ako je neko uporedio ova dva proizvoda voleo bih i ja da cujem utiske! Jel to znaci da se moze koristiti standardni balansirani mikrofonski kabal? Tj. ne ostecuje dinamicki mic ako se ukljuci 48 v? |
Naravno, standardni XLR balansirani kabl, samo ispravno zalemljen, i nema problema. Da, i mora fantom na spravi biti ispravan.....
|
Jos jedno pitanje ! Da li je neko uporedio usnimak bubnja direktno sa firepod-a u odnosu na delta 1010 + mixer tipa behringer (8 direct outputs)?
Interesuje me cisto jacina i jasnoca preampa na firepodu,posto se jos nisam susretao sa karticama koje mogu da zamene mixer u smislu snimanja bubnja! Tj. koliko je to dobro All in one resenje? |
All times are GMT +1. The time now is 12:35 PM. |