![]() |
Pomoc !!!!!!!!!!!!!!
Ljudi treba mi pomoc: :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead::banghead:
Naime koristicu neku opremu za zivu svirku tj. za pevanje. Multi efekt procesor koji koristim za glas je t.c. electronics m300 a mic je shure ulx2 beta 87a. Dakle interesuje me neka ekvilizacija za glas koja bi trebala da bude kao i delay/reverb nivoi eventualno settings za neki kompresor radi lakseg pevanja. Hvala unapred :D za razglas koristimo jbl srx 15-stice i crown ce 3000 ja mislim snagas. Sto se tice miksete imamo neku mackie obicnu bez snagasa. |
Re: Pomoc !!!!!!!!!!!!!!
Nisam baš siguran da razumijem kakva ti pomoć treba?!?
Hoćeš da ti unaprijed kažemo setting EQ-a? Mislim da to neće ići tako... |
Quote:
|
kakva svirka je u pitanju?
kakav je glas u pitanju? a i sve zavisi kako taj ili ta peva... nekome ni Bog ne moze pomoci ;) sve se to uradi na licu mesta... |
upitanju je tenor glas, solidan vokal i zabavna
muzika poput vlado georgieva..... :D:D |
Da li neko pri tome pravilno disanje
prilikom pevanja ?? |
Quote:
|
Quote:
Tacno disanje u toku pevanja, da li neko zna ?? |
Quote:
U principu to valjda dobra pjevačica zna, jer je disanje osnova pjevanja. Razne su teorije...netko di?e kroz nos, netko kroz usta, netko kombinira, a dah se uzima neposredno prije pjevanja bez pauze izmedju uzimanja i početka stvaranja zvuka. Ja osobno kad nesto pjevam dodatne dahice uvijek uzimam (spontano) tako da i oni imaju svoje mjesto u pjesmi, da su ritmički smisleni i na pravom mjestu. Ali uvijek ih mozes kasnije obrisati ako ih ne zelis. |
All times are GMT +1. The time now is 04:58 PM. |