![]() |
Izotope Ozon3
Zanima me vashe mishljenje o (ne)kvalitetu ovog plugina.
Fino je to shto su svi alati(EQ,vishepojasni comp.,analizer spektra,maximizer, mastering reverb,stereo imaging,harmonic exciter) lepo strpani u jedan plug. Dakle,da li ste koristili ovaj plug za mastering i kakvi su utisci,posebno me zanima o EQ-u i vishepojasnom kompresoru? Negde prochitah da ga Bob Katz hvali,posebno njegov dithering. |
Re: Izotope Ozon3
pominjali smo vise puta bas taj dithering, potrazi po forumu..
|
Kontraverzni ozone, svi ga nesto pljuju i upale isti ti....
Nije losh tool sve u svemu ako ga kombinujes sa drugim plugovima. Ja npr nikad ne koristim njegovu kompresiju i eq, nego kombinujem sa npr timeworksom i recimo equiumom ili ursom. Sve u svemu moj vst favorit za napucavanje rms je i dalje timeworks mastering plugin, on mi ubjedljivo namanje farba zvuk. Ali i najlakse "produva" isto tako... |
Quote:
Pozdrav |
Iz moga skromnog iskustva - iskoristi multiband kompresor i pojacivac signala a ostalo batali...
|
po meni batali multiband , ali je eq iskoristiv , kao i stereo prosirenja koja jedino ovde imaju podele po frekvencijama , dither je super , limiter manje vise ......
Pozdrav |
Auuuuu koliko suprotnih mishljenja:)
|
he he he he ...... da znas koliko si postova slusao sa ozooonaaa .... :D
Salim se , ono sto mogu da ti garantujem je da mozes da uradis super post sa njim ...... Pozdrav |
i ima jako korektan exciter kome to treba. meni je eq, onako.. limiter nikako, a multiband ionako ne volim. Dobar je taj stereo imaging, stvarno
|
Quote:
Nikad nisam obracao paznju na dither, stavim onaj UV22hr na kraju i to je to. Jel' neko cuje razliku u tim softverskim ditherima? (ja- ne, mada se nisam ni trudio) |
All times are GMT +1. The time now is 10:14 PM. |