![]() |
MXL Mikrofoni
Ima li gde u Srbiji da se kupe i da li neko ima iskustva sa njima? Mene su licno zainteresovali MXL V63M Studio Condenser Microphone i MXL 993 Condenser Microphones Stereo Pair. Najvise zbog cene :cool: Ili mi je bolje za vokal da uzmem behringer b1? Za sada me interesuje samo jeftinija varijanta jer moram da kupim 7-8 mikrofona odjednom (u sledecih mesec dana moram da snimim hard core bend i crkveni hor :banghead: )
|
Re: MXL Mikrofoni
ima ih u digital cave-u, za ostale radnje ne znam..
www.digital-cave.com/pc-dc/prodavnica_razno.html |
Quote:
Salim se, ali potrazi vise dinamickih mikrofona za taj HC (shure SM57, par komada, za pocetak) |
Quote:
|
Quote:
a sta, moze i odvojeno? shure 57 obavezno uzimam. Nego ne znam sta cu sa kondenzatorskim. Treba mi nesto za overhead-ove, akustaru,vokal i za taj hor (za koji treba imati zeludac, jer ih pola moras kuci poslati). Doduse malo sam trazio i zakljucio da bi mi b-1 najvise odgovarao od mikrofona do 130-140 eura (za vokal). A za ove ostale ne znam. Neki predlog mozda? I hvala unapred :cool: |
U principu sve to mozes zavrsiti sa nekim stereo parom malih kondenzatora. Vidi sta mozes da priustis. Imas i MXL neki model jeftin, zatim Behringer, samson, Audiotechnica........... ako mozes Oktave mk012, bilo bi super.
BTW OPREZNO KOD KUPOVINE SHURE!!!!! pojavili su se neki 'divlji' mikrofoni, koji izgledaju gotovo identicno |
Quote:
Videcu jos te samsone i audiotechnicu posto njih nisam ni trazio pa ne znam o cemu je rec. Jel bi se jako zaje*ao ako bih za kick uzeo 52. iz PG serije posto mi je finansijski samo taj dostupan? |
Taj PG52 nisam probao, beta 52 je dobra:) . Ne znam, mojom logikom, bolje nesto jeftiniji mic od normalnog proizvodjaca, a namenjen za to sto ti treba (npr pg52) nego neko all-around cudo za male pare..... pogledaj i AT25 pro, nije to skupo, a mozda i radi. Samson pogledaj u SMS music, Novi Sad;)
|
AT25 Pro - topla preporuka!
|
Quote:
Hvala |
All times are GMT +1. The time now is 02:24 AM. |