![]() |
Preporuka opreme
Koliko ti misliš da najviše treba dati para za opremu za snimanje demo snimaka (samo vokala) i ako moze neki tvoj predlog? Dakle, kućni studio je u pitanju... Da li misliš da su pare bačene ako daš recimo 20000e i to bude dosta bolje od neke demo varijante, ali opet daleko od ssl-a i koliko zapravo kvalitet (sa tehničke strane) demo-a utiče na onog ko to sluša u nekoj izdavačkoj kući?
Hvala |
Re: Preporuka opreme
..:o..
|
Quote:
nemoj da bacas pare! Ako je pesma dobra, to se cuje i na 4-kanalnom kasetashu!! Ako im se svidja ideja, a snimak je los - kazace ti i predloziti da se uradi ili izmiksa ponovo! Mega snimak ti nece doneti deal, ako ti je pesma sranje!! |
Ali ako se neko dvoumi, da li moze kvalitet snimka da prevagne u odluci?
Voleo bih kad bi mi napisao neki spisak opreme po tvojoj preporuci za demo snimak... :) Poz Hvala |
[quote=peraZdera]Ali ako se neko dvoumi, da li moze kvalitet snimka da prevagne u odluci?
Voleo bih kad bi mi napisao neki spisak opreme po tvojoj preporuci za demo snimak... :) Kvalitet snimka NE MOZE da prevagne...Pesma ! Pesma! |
<;)>
|
Quote:
|
Quote:
Moze da pokvari dobar utisak , ako se lose napravi ..... MOja preporuka je da se ne daju velike pare , ali da se da za osnovnu opremu na kojoj se moze kvalitetno uraditi ..... dobro pakovanje moze da pokrije dosta nedostataka , a uostalom u poslednje vreme produkcija pokriva mnogo bezveznih pesama koje se nalaze na boljim mestima top lista Pozdrav |
Quote:
|
sla?em se da je majstor ali i on mo?e da podbaci...uzmi samo ovaj poslednji hit od Nelly Furtado...a kamo sreće da mogu sebe da poredim sa njim;)
|
All times are GMT +1. The time now is 05:18 PM. |