![]() |
Cd multiplikator
U ponedeljak ce zvanicno krenuti sa radom agencija za bla, bla, truc - STUDIOOFF:da: , pa
Razmisljam o kupovini nekog cd muldiplikator uredjaja koji moze da stampa vece tiraze (100, 200, 500 kom:D ) jer imam u planu neka samostalna izdanja. Zna li ko neki model toga i kakve su cene? Ako mi se ne bude isplatilo, da li neko vrsi usluzno rezanje diskova (ne teac, pioneer, plextor:) ). Kakvi se prazni cd-i uzimaju za stampu? HVALA |
Re: Cd multiplikator
Quote:
sorry za OFF-topic. :) pozdrav bogi |
Hvala:)
Moci cu da kupim MME bez PDVa:D |
Quote:
pozdrav bogi p.s. ili... jasnije... ako ti je Agencija u sistemu PDV, onda ces na (tro)mesecnom obracunu platiti PDV-a manje na svoje usluge u vrednosti PDV-a placenog za "MME" :) |
Cestitke Off!
Napokon pravi chovek za izdavacha... znas... imam neke pesme za koje su misljenje malo podeljena... ja licno mislim da su pravo otkrovenje i simbol genijalnosti u muzici, dok svi ostali misle da nisu ni za q..tz :closedey: Eto, napokon neko ko ce to svatiti i zajedno samnom krenuti putem slave... Ako me poslusas i to izdamo (o tvom trosku, naravno :mrgreen: ) , siguran sam da ces jednog dana dobiti pochasno mesto pored mene na spomeniku koji ce mladji narastaji podici u centru Beograda... Spomenik ce biti moja bista, na konju, sa visoko podignutim mikrofonom, a ti ces sedeti odmah iza mene :mrgreen::rotfl: Zezanje na stranu... iskrene cestitke za osnivanje agencije!!!! |
Quote:
pitanje: - a zasto ce taj "konj" biti tako mali... i zasto ce mu biti usi toliko velike? :mrgreen: pozdrav bogi p.s. ako se ovako nastavi... predlazem da se otvori novi thread (OFFova Agencija :mrgreen: ) |
Quote:
|
Imate, bre, preko 70 godina zajedno (bez konja), a tako neozbiljni:)
E, ljudi, pomoc treba. Znate li nekog ko umnozava diskove, i koji CDi se koriste za ta shtancovanja (treba mi nesto printabilno)? |
Ti ne smes da izdas zvanicno nista sto nije stampano sa glass mastera. Dakle, rezanci su potpuno nelegalni i ne mozes ih staviti u promet, osim za "Promotional only".
|
Konkretno taj album koji radim nece biti u prodaji, vec ce biti podeljen sponzorima. Sta s' tim?
|
All times are GMT +1. The time now is 06:22 PM. |