![]() |
Groove Agent2
Shta mislite o Steinberg Groove Agentu 2 shto
se tiche zivih bubnjeva? |
Re: Groove Agent2
Nemam pojma, meni je jedinica bila extra losa;)
Pozdrav |
Quote:
|
Evo, opet ja o bubnju....
Ako ti trebaju paterni i dobar zvuk, probaj BFD (pogotovo sa deluxe exp). Treba ga samo kasnije dobro mixovati (kao ziv bubanj), jer nije bas isproduciran (sto je meni super), a moze se naterati da zvuci super |
Pa zato ga i pitam... Izgleda kao da ne poznaje materiju, a ako je to slučaj, jo? manje će znati da ofarba bubanj koji se radi kao ?ivi. Onda mu treba neka "gotova" varijanta bubnja.
|
Ma koji groove agent, bolje mu je onda da se potrudi da nadje loop cdove u tom fazonu koji zeli.
Mislim da je to jedini vst-i koji sam uninstalirao 5 min posle instaliranja:D |
Quote:
Video sam steinbergovu prezentaciju pa pomislih da ga nabavim,zato sam i pitao shta,kada,kako! Po ovome shto ste rekli necu sigurno. |
Mozda bi trebao probati "Toontrack dfh EZDrummer".Po meni zvuci daleko bolje od Groove agenta.U njemu takodje imas odsvirane groove-ove,pa cak i prelaze.Groove importujes(drag&drop)na midi traku tako da ga mozes i editovati po zelji.Nema toliko stilova kao Groove Agent i uglavnom je baziran na pop/rock ali ako ti na brzinu treba ritmicka podloga mislim da je vrlo iskoristiv.Cak nije ni velik,kompletna instalacija je nesto veca od 900Mb.
|
Potvrđujem za EZ Drummer!
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:11 PM. |