![]() |
Post...
Sta je po Vama dobro od hardverskih sprava za post produkciju. A da nije previse previse skupo....
|
Re: Post...
Pa u principu .... sve sto je dobro ( za post) je zapravo najskuplje od svega ......
A zasto insistiras na hardveru ???? Pozdrav |
Pa i MD3 je pomalo hardware..... :)
|
Insistiram na hardweru zato sto se ubi sa plug-inovima, i nikako da dodjem do zeljenog rezultata. Imam UAD-ultra. I tu ima dobrih comp, eq....ali nisam zadovoljan. Slusao sam sa tc electronic post kroz njega (neznam tacno koji model je bio) i to je to sto mi treba (valjda). MD3 nisam probao...
|
MD3 je alatka za PowerCore, ali to ce Max mnogo bolje od mene da ti pojasni. A mislim da se isplati... u odnosu na pravi hardware
|
Pa za PoCo je MD3 nesto najbolje sto sam probao , ali nista od tih stvari nece raditi same od sebe .....
Vrlo slicno mogu postici i sa IZOTOPE OZON om , ( osim kompresora ) ali i tu ima raznih dobrih Dexxxy .... nemoj ovo da shvatis pogresno ( nemam tu nameru ) ali ti alati koje imas su savrseno dovoljni za dobar post . Ako ne dobijas zadovoljavajuce rezultate sigurno nije greska u alatima . Ako hoces ostavi mi broj na pp pa cu da te okrenem da razgovaramo na tu temu Pozdrav |
Znam da je MD3 za powercore....Mozda da ga probam kod nekoga u BG, pa da pazarim ako je toliko dobar.
|
Ne ljutim se, znam da je ljudski faktor najbitiniji u svemu tome naravno. Zezam se ja i sa ozonom i sa svim sto postoji a dostupno je.... Sve to meni zvuci fino, ali ja jos nisam zadovoljan. Hocu jos bolje....:D
|
Deki , idi do nekog i probaj MD3 .. Ja sam odlepio skrozzzzzzzzzzzzz
|
Ja nemam MD3, ali cesto koristim X3 sa PoCo, i to obicno samo kompresor, a za limiter Timeworks ili Precision, posle toga
|
All times are GMT +1. The time now is 06:39 PM. |