![]() |
Sound and Music po drugi put!
Na kioscima se pojavio novi broj Sound and Music magazina!
Sada po cijeni jednog dobijate dva časopisa... http://www.jannemecek.net/files/SoundnMusic2Net.jpg Na 124 strane, pročitajte: - Intervju sa Joe Satrianiem - Intervju i priču o Obojenom Programu - Kraljevska Loza Apartmana od Beograda - Bristol Patrola - EXIT 06 rekapitulaciju + pripreme za EXIT 07 - Kalendar dešavanja za avgust/septembar - Otrgnuto od zaborava: Wishbone Ash + Status Quo Aktuelne recenzije: - Line 6 - Variax 700 Acoustic - KV2 VHD vs Line Array - DigiDesign Icon - Kurzweil RE-210 - Lab.gruppen - M-Audio Black Box - Universal Audio 6167 channel Strip - i još mnogo toga... Nastavlja se priča: - Pročisti svoj mix... - Hi-Fi istine i zablude... - Istorija muzike 20. vijeka... Javite kako vam se dopada... :) |
Re: Sound and Music po drugi put!
Da drugi broj...
Evo tek sam sada opazio razgovore na temu Sound & Music magazina... Hvala svima za pohvale, komentare i kritike... Mislim da smo nesvesno veliki deo stvari koji su bili problematicni u prvom broju ispravili kroz ovaj drugi... Kao prvo casopis je sada deblji za 32 stranice, za razliku od prvog broja... Polako, ali sigurno se oformila ekipa koja je dovoljno strucna da uradi testove opreme, a ne prikaze, pa u ovom broju imamo desetak nasih testova... Drugi broj je napunjen iformacijama do vrha, pa ce biti dovoljno materijala za dva meseca :) ... Uskoro ce biti postavljeno i NET izdanje magazina... Pozdrav svima i hvala vam na interesovanju... |
Evo jos uvek prelistavam...nije lose..popravljate se mada vam je opet promaklo par gresaka..nije strasno..imate moju podrsku u svakom slucaju posto znam da nije lako raditi ovakve novine kod nas..;)
|
Quote:
Nemoj da zatajite sad..! |
Quote:
|
Naravno diviner! ;)
|
Hvala na dobrodoslici...
Drago nam je da vam je magazin generalno OK... Trudicemo se da opravdamo vase poverenje i u svakom broju budemo jos bolji... Ako su ikakva misljenja bitna, onda su to vasa, a mi smo otvoreni za sve savete i grdnje :0) @ diviner ruDAW... Zanimljivo, mozes li mi preko pp poslati malo vise informacija o trenutnom stanju ovog projekta... |
Jeste li slali dio tiraza za CG?
|
Mnogo lepse nego neki drugi, raniji, pokusaji drugih izdavaca. Bar ne lici na cenovnik :)
|
Da saljemo za CG ali sa zakasnjenjem od 2 meseca...
Tacnije ono sto se ovde ne proda ide za CG... Za sada je tako dok malo ne pojacamo tiraz... Trudimo se da nebude katalog, vec zaista pravi magazin... Mi zelimo da pisemo i o drugim proizvodjacima koje zastupaju druge firme, ali oni, za sada, ne zele da pomognu ideju... Nasa dobra volja je neogranicena, pa shodno tome pozivam sve zainteresovane da se jave, predloze, ili vec sta... |
All times are GMT +1. The time now is 12:51 PM. |