Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Predlozi i sugestije (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=104)
-   -   Chat??? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=15010)

-Yoweeza- 09-08-2006 01:47 PM

Chat???

Pa dobro ljudi tamo nema nikad nikog..... Pokushajte da ga koristite, mozhda vam se i dopadne......:) naime... mnogi ljudi imaju konkretne probleme, kojima bi odgovor na gomile podpitanja odmah reshio, a time se preskache dopisna shkola shto svima shtedi vreme koje cijenim da je u danashnjem svetu deficitarna tvar(ako ga mozhemo tako okarakterisati)...:) Ja mislim da su mnogi ovde da bi se medjusobno dogradjivali i ubrzali proces uchenja, isto kao i shto sam svestan da postoji gomila likova koji su maximalno sujetni te samo palamude a ne zhele zaista da pomognu ljudima, te hrane svoj ego iznosecji nesvrsishodna znanja tipa: "koje je godine proizveden specijalni razmagljivach presovanog gnojiva", ma shta to znachilo....:) vidim da je gomila ljudi aktivna na forumu u isto vreme... podignite chat te razgovarajte.... to i nije neki problam ... ili jeste....???

Arthur 09-08-2006 01:56 PM

Re: Chat???

slazem se!

Starter* 09-08-2006 02:20 PM

Pa da stvarno...daj malo da aktiviramo chat...jedno vece spontano smo se okupili na Mircu i posle toga nista...:mad:

lesha 09-08-2006 03:12 PM

vidim da ipak ne pratite potpuno desavanja na chatu.
tacno je da preko dana nema nikog (btw, ja sam jos uvek na 56k), ali glavna akcija se desava od ponoci pa do ranih jutarnjih sati ;)

u potpunosti podrzavam vase predloge, do sada je i bilo angazovanja i pomoci nasih clanova sto moram da pohvalim, ali da bi chat zaziveo i preko dana potrebno je i vase angazovanje.

nije dovoljno svratiti i "videti da nema nikog". zadrzite se neko vreme dok se drugi ne pojave ili se dogovorite u koje vreme vam odgovara da se okupljate.

ukoliko neko ima neki konkretan predlog, ostavite mi pm, ili predlozite vreme okupljanja u ovoj temi.

pozdrav svima

diviner 17-08-2006 06:02 PM

Nesto smo radili oko rumski chat-a, pa bih molio sve one koji su se zalili ranije da im ne radi, da ga probaju ovih dana, i bace ovdje feedback o tome da li bolje radi sada. Hvala.

lesha 18-08-2006 12:16 PM

samo da javim da je max imao problema sinoc, nije mogao da se uloguje pod svojim nickom, pa je koristio serbiancafe javachat.

ProkDu 18-08-2006 12:31 PM

Zar nije najprostija varijanta da se skine mIRC (Chat -> Download mIRC Script), instalira i onda samo klikne na link (Chat -> Chat w/mIRC) iz glavnog menija foruma?

Ko je postavljao linkove a nije stavio logicna imena linkova, neka se stidi. :(
:)

lesha 18-08-2006 01:22 PM

"a moz' i tako" :D

ProkDu 18-08-2006 01:25 PM

:mase:

boggy 18-08-2006 01:31 PM

Meni SAD radi

pozdrav

bogi

All times are GMT +1. The time now is 08:07 AM.