![]() |
Plug in? Kakvi Plug ins???
1 Attachment(s)
Ovi nisu culi za plugins!!!
Nista...samo malo da se bali na sprave....he,he,he.. |
Re: Plug in? Kakvi Plug ins???
:scared:
Ovde uvek ima posla .. ako nista drugo .. leme se kablovi:) |
Quote:
|
Koje sprave... :o A ja se bakćem sa Trilogyem, lol. :p
Poneko oni?i, morao bi imati merdevine da dohvati ona ?uta dugmad gore.. :mrgreen: Ne bih da maleri?em, ali nadam se da si dobro za?titio prostoriju u slučaju nedajbo?e, recimo od po?ara. Mo?da treba i u te preventivne sprave ulagati, kad već neko ima toliku silu. To nikad nije skupo! Ba? me zanima ima? li ?ta od takvih sprava tamo. |
Quote:
Jos samo da je moj studio, pa bi bilo dobro! Ovo je "Ocen Way Studio" u Americi.... A za pozar - imamo prskalice u studiju! Sve ce vi okvasi!! |
Sa stanovista akustike, ovi rekovi su katastrofa:rolleyes:
|
katastrofa je to shto uz sve ove spravice i brda ulozhenih para ono shto naprave i dalje zvuchi kao obichan western narodnjak.
|
Quote:
Da, al' kad bi se zezali....! Ova "akusticka greska" nije smetala stotinama najpoznatijih svetskih artista i producenata da bas u ovom studiju miksaju svoje albume!?!? Mozda zato sto ima preko 100 komada vintage sprava, ili mozda samo vole da gledaju lampice kako svetle !?? sta je da je..neznaju da se to kod nas moze uraditi bolje, za manje para, na PC-ju...!! |
I sad tu ulete deca od komsije, onako umazani od palacinki sa pekmezom i preokrenu sve te potenciometre........:p
|
i ovaj celavi je katastrofa sa stanovista akustike:D
|
All times are GMT +1. The time now is 01:28 PM. |